Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 января 2024

Юрій

Керівник філії, начальник відділу продажу, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

B2B Sales Manager, Private brands Autodoc AG

с 09.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Ridex GMBH (Autodoc ), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Наш відділ займався міжнародними гуртовими продажами автозапчастин з складів у Польщі та Німеччині. Я займався продажем переважно в англомовні країни, та країни ,Близького сходу. А також в Польщу та узькоязичні країни (крім раші). В роботу входила також організація доставки (переговори з логістичними компаніями) та замовлення митних декларацій в сторонніх агенціях. В роботі застосовував новітню Obsisdian CRM на базі графової бази даних у хмарному сховищі.

Менеджер розвитку бізнесу

с 10.2020 по 09.2022 (1 год 11 месяцев)
Prosteergroup підрозділ автотематики, Львів (Автобізнес та автосервіс)

www.carsolutions.com.ua Інтернет магазин специфічної автомобільної електроніки. Я запропонував нову стратегію.
Ми трансформвали інтернет магазин в бізнес B2B: я налагодив співпрацю з інсталяторами, дилерами, вдосконалив маркетингову стратегію по Україні. В результаті вдалось створити дистрибуційну мережу по Україні що в основному складалась з СТО та автодилерів. Також залучив дистрибуторів автоелектроніки з Польщі. Ми налаштували нову цінову політику. Оптимізували і оновили асортимент. Також було залучено нових постачальників. Налагоджено нові бізнес процеси, що базуються на більш детальному аналізі запитів в графовій БД.

Начальник відділу постачання

с 10.2019 по 10.2020 (1 год)
Sport-Moto, Львів (Роздрібна торгівля)

Розвиток інтернет магазину. Впровадження Бітрікс. Аналітика і оптимізація асортименту. Робота з постачальниками з Польщі (закупівля ЗЕД). Маркетингова стратегія в розрізі брендів - категорій.

Przedstawiciel handlowy

с 09.2018 по 09.2019 (1 год)
"Brat 2" Sp zO.O. Польська дистрибуційна компанія від ТзОВ «НОВІС», Краків (Виробництво і поліграфія)

Налагодження співпраці з польськими компаніями споживачами та виробниками полімерної упаковки. Проведення зустрічей, презентацій та випробувань. Узгодження замовлень та друку з продукцією в Дніпрі. Організація доставки.

Комерційний інженер

с 12.2016 по 11.2017 (11 месяцев)
ТОВ “Л-інжиніринг” представництво ES system, Львів (Світлотехнічні проекти та рішення)

Комерційна робота із знаходження і супроводу активних проектів у будівництві.
Розробка комплексних світлотехнічних рішень (проектів) і комерційних пропозицій до них. Технічне і комерційне узгодження дій з іншими учасниками проектів. Залучення проектних і монтажних організацій до використання продукції ЕС систем. Комерційні переговори із постачальниками (також з Польщі) для отримання кращих умов.

Регіональний менеджер Західного регіону

с 07.2006 по 06.2016 (9 лет 11 месяцев)
ТОВ «БСХ Побутова техніка»– (офіційне представництво Bosch und Siemens Hausgerate в Україні), Львів (Продаж побутової техніки брендів “Bosch” “Siemens” по Зах. Україн)

Налагодження дистрибуції – робота із прямими та непрямими клієнтами (кухонні салони і магазини побут. Техніки) та роздрібними мережами (ельдорадо, комфі, Фокстрот). В тому числі в період зміни моделі дистрибуції: переходу від імпортерів до власного складу. Брав активну участь у створенні мережі фірмової торгівлі на базі незалежних підприємців. Розробляв умови для каналів збуту для збільшення долі ринку та об’ємів продажу продукції в регіоні. За вкладення в розвиток компанії маю відзнаки, грамоти і т.п. а також рекомендаційний лист від голови представництва.

Регіональний менеджер східного регіону (Дніпро, Кривий-Ріг, Запоріжжя).

с 02.2003 по 11.2004 (1 год 9 месяцев)
Представництво „Philips” відділ побутової техніки DAP, Дніпро (Дніпропетровськ) (Продаж дрібної побутової техніки в Україні через імпортерів)

Працював із 2 імпортерами по замовленнях продукції. Щоквартально узгоджував умови співпраці з імпортерами. Сприяв продажу побутової техніки Філіпс від імпортерів через роздрібні мережі. Розробляв бюджети для локальних промоційних та рекламних акцій, та втілював їх. Керував демонстраторами (5 - 15 промоутерів) та мерчендайзером. Проводив тренінги-презентації новинок для продавців.

Менеджер- адміністратор по Західній Україні (8 обл.)

с 01.2001 по 02.2003 (2 года 1 месяц)
Аутсорсингова компанія “Pulse LTD”, Львів (Послуги по просуванню продукції для компаній замовників)

Керував проведенням промоушн акцій та проектів з мерчендайзингу - підбирав та навчав персонал, роздавав завдання та контролював виконання роботи (10-30 чол.). Виконував адміністративні функції для офісу Палс (бухгалтерія, логістика, управління та звітність).

Знания и навыки

MS Excel MS Office MS Access CRM Google Ads SQL PHP Програмування Adobe Facebook База даних Facebook Ads Manager C++ Java Реклама Тестування

Знание языков

  • Польский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Бубельник Юрiй 1977р.н.


Освiта:
Європейський Університет – Бакалавр
Факультет: Економіка підприємства

Львівський Технікум електрозв'язку
Спеціальність: Радіозв'язок, радіомовлення та телебачення.
Кваліфікація: Радіотехнік, Спеціаліст.

Мови:
Англійська-добре; Польська та Російська-досконало.

Хоббі:
Художня фотографія. Туризм. Гірськолижний спорт.

Одружений, маю дочку 2005р.н. та сина 2013р.н.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: