Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 октября 2016

Сергій

Фахівець з ведення програм та проектів, менеджер по роботі з клієнтами

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Камень-Каширский
Готов работать:
Киев, Луцк, Ровно, Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка

Навчально-науковий інститут істрії, етнології та правознавства імені О.М. Лазеравського, історія - суспільствознавство, Чернигов
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 9 месяцев)

З 2010 по 2015 рік навчався у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка де і отримав ступінь магістра. За роки навчання був учасником всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій з історії, також є автором 4-х друкованих у фахових виданнях наукових праць.
У 2012 році очолив сектор фізичного виховання та організації здорового способу життя, що діє при студентській раді Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського ЧНПУ. З 2013 року – заступник голови Студентського парламенту університету.

Дополнительное образование и сертификаты

Варшавський університет, Варшава, Польща

З лютого 2015, 12 місяців

Знание языков

Польский — продвинутый

Дополнительная информация

•З 2012 року – суддя ІІ-ї категорії Федерації волейболу України
•Переможець освітньої програми «Молодь змінить Україну 2014», в ході якої досліджував досвід Австрії у політичній, економічній, соціальній та освітній сферах.
•Член Асоціації учасників «Молодь змінить Україну», що діє за підтримки благодійного фонду Богдана Гаврилишина.
•Співучасник проекту «Школа суспільних змін», у ході якого з групою молодих бізнесменів, політиків та громадських активістів Чернігівщини досліджував досвід роботи неурядових громадських організацій у Польщі.
•Учасник антикорупційного форуму «Школа відповідального громадянина 2014» та хакатону у м. Львів, під час яких брав участь у розробленні антикорупційних схем у вищій освіті.
•У лютому 2015 року став стипендіатом річної програми «Польський Еразмус для України» у ході якої перебував на навчанні в інституті Європеїстики Варшавського університету Республіки Польща
•Досконало володію польською та російською, на достатньому рівні – німецькою та англійською мовами, останню активно вивчаю. Рідна мова – українська.
•Маю водійське посвідчення і досвід керування автомобілем.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: