Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2021 PRO

Ірина

Менеджер з логістики, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Ракитное

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Консультант - стиліст

с 09.2018 по 07.2019 (10 месяцев)
ФОП Гродзицький Артур Васильович (ЦУМ), Київ (Сфера торгівлі та послуг)

Компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення покупки. Створення комфортних умов для вибору товару. Підготовка товару: розпакування, перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням, огляд на наявність пошкодження, маркування. Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами, принципам мерчандайзингу, підтримання чистоти в залі.Проведення інвентаризації.

Адміністратор торгового залу

с 08.2017 по 08.2018 (1 год)
ФОП Катющенко Олег Миколайович, Киев (Авторський магазин одягу Інни Катющенко.Couture de Fleur використовує в своїх колекціях тільки натуральні тканини преміальної якості. Це український бренд відрізняється серед інших марок своєю унікальністю завдяки тонкому поєднанню мистецтва та моди.)

Робота з постачальниками, торговими представниками;організаторські здібності;управління товарними запасами і асортиментом;користувач ПК та офісних програм; робота в програмі 1С; досвід ведення касових, прибутково-видаткових документів;навички спілкування з клієнтами;вміння працювати в команді та індивідуально;

Продавець непродовольчих товарів

с 10.2016 по 03.2017 (5 месяцев)
ТРЦ Атмосфера, Київ (Торгова галерея Преміум класа .Магазин Rivoli de Luxe - швейцарських годинників , окулярів і аксесуарів.)

Продавець непродовольчих товарів відділу " Деко "

с 07.2016 по 07.2016 (меньше месяца)
ТОВ " Епіцентр К ", Київ (Галузь -роздрібна торгівля.ТОВ «Епіцентр К» має статус національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів та займає провідні позиції в основних сегментах будівельного ринку, надаючи товари та послуги на території усієї України.)

Касир- оператор

с 08.2012 по 04.2016 (3 года 8 месяцев)
ПІК ААЗ Трейдінг-КО,ФОП Ковбас С.Г., Київ (Надає послуги на ринку вантажних і пасажирських перевезень по всій території України, а з недавнього часу також надає послуги доставки кореспонденції по всьому світу.)

Здійснювала операції, пов’язані з прийманням та виданням готівкових грошових коштів через касу підприємства.Несла матеріальну відповідальність.

Образование

Білоцерківський національний аграрний університет

Біолого-технологічний,технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Біла Церква
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 8 месяцев)

Дополнительная информация

Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.Якості / інтереси:
компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, охайність, висока здатність до навчання,без шкідливих звичок. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно, художній літературі. Вік - 30 років.
Сімейний стан – не одружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В","С1",С.

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: