Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 марта 2024

Ivan

Директор строительной компании, директор по строительству, руководитель проекта

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
64 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Нєдєв Іван Миколайович

Мета: Отримати посаду генерального директора будівельної компанії.


Особисті данні:

57 років, одружений
Ліквідатор аварії на ЧАЕС
тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Освіта:

1977-1982рр. – Одеській інженерно-будівельний інститут, факультет конструювання у промисловому та цивільному будівництві, спеціальність: промислове та цивільне будівництво, кваліфікація: інженер-будівельник.

1999-2002рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин, спеціальність: міжнародне право, кваліфікація: магістр міжнародного права.

Досвід роботи:
•понад 28 років на керівних посадах в генпідрядних будівельних компаніях з завершеними проектами у житловому (багатоповерховому), промисловому та комерційному будівництві;
•створення генпідрядних будівельних компаній «з нуля», з підбором персоналу згідно організаційної структури та організації будівельного процесу;
•забезпечення взаємодії замовника, генпідрядника, проектних та субпідрядних організацій, державних та контролюючих органів;
•управління в умовах корпоративних змін, супроводження реструктуризації бізнесу та антикризових процесів;
•управління будівельною генпідрядною компанією з високим рівнем організаційної структури виробництва та в складно підпорядкованому бізнесі.

09.2013-09.2016
- Перший заступник Голови «Укрєвроінфропроект» по будівництву.
Введення об’єктів «ЕВРО 2012» в експлуатацію (82 об’єкта). Підготовка об’єктів «Евробаскет 2016» до будівництва (багатофункціональні арени – 9, тренувальні бази – 6, тренувальні комплекси -3, реконструкція палаців спорту -2).
Введення в експлуатація «Клініки ВІЛ інфікованих за адресою вул. Амосова, 5».
Будівництво дитячої лікарні НДФЛ (Охматдит).

07.2013-12.2014
- Директор ТОВ «Кіровограденергобуд».
Організація будівельної ген підрядної організації «з нуля».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву "Заводу з фабрикації ядерного палива".

12.2010-10.2012
- Директор ТОВ «Меридіан».
Організація будівельної ген підрядної організації «з нуля».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву житла, об’єктів соціально-побутового та транспортного призначення.

01.2007-04.2010
- Голова правління ВАТ «Трест Київміськбуд-6».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву житла, об’єктів соціально-побутового призначення, об’єктів транспортного призначення; організація робіт по проектуванню, будівництву та введенню об’єктів в експлуатацію на будівельних майданчиках замовника; комерційна діяльність.

2004-2007 - ДТГО «Південо-Західна залізниця»
Дирекція будівництва вокзалу і технічної пасажирської станції Дарниця.
Начальник Дирекції, головний інженер.
Вид діяльності: забезпечення виконання договірних відносин з підрядними та субпідрядними будівельними і проектними організаціями та фінансової діяльності дирекції; будівництво будівель та споруд вокзального комплексу, реконструкція колійного господарства; забезпечення технічного нагляду за будівництвом; забезпечення проектно-кошторисної документації, відвод земель, забезпечення дозволів на будівництво.

1992-2004- ЗАО «Інтер Транс Експрес».
Голова правління, засновник.
Вид діяльності: комплектація обладнанням та матеріалами за для потреб Хмельницької АЕС; реконструкція автомобільних та цукрових заводів; виробництво металевих та залізобетонних конструкцій для об’єктів промислового призначення та сільського господарства; виробництво обладнання: будівельні крани, бетонні заводи та бетонозмішувачі; транспортні послуги.

1987-2009 - Хмельницька АЕС НПО «Інтеграл».
Засновник, керівник. Вид діяльності: виробництво та монтаж збірних залізобетонних та металевих спецконструкцій на енерго блоках №2, №3 ХАЕС, ремонтні роботи на енерго блоці №1 ХАЕС, будівництво та комплектація житлових будинків; монтаж головного корпусу Читинської ГРЕС, ліквідація наслідків землетрусу та участь в консервації АЕС в Болгарії.


1985-1987- Печерське БМУ тресту «Южэнергомонтаж». Одеська дільниця.
Керівник дільниці. Будівництво та комплектація промислових об’єктів Одеської ТЕЦ-2, та об’єктів соц-культ побуту.
Ліквідація наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Будівництво селища Зелений Мис та міста Славутич.

1982-1985- Кузнецовське БМУ тресту «Южэнергомонтаж».
Майстер, виконроб. Виготовлення та монтаж збірних залізобетонних та металевих конструкцій енерго блоків №3,4 та спец корпусу Рівненської АЕС.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: