Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 апреля 2019

Наталия

Бухгалтер, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець відділу обліку

с 04.2018 по наст. время (6 лет 1 месяц)
ТОВ БФ "Астра, Полтава (Виготовлення металовиробів)

Оприбуткування виготовленої продукції, переміщення на склади для подальшої погрузки на автомобілі, проведення видаткових накладних, інвентаризацій.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Погрібняк Наталія Вікторівна

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); т-н: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: у зв'язку з закінченням "сезону" шукаю роботу бухгалтера (можливо із заробітної плати), економіста, касира, оператора ПК з гідною заробітною платою.

Особисті дані:
Д. н . 26 березня 1973 р.
Розлучена.
Маю 2-х дітей: доньку – 24 роки, сина – 16 років.

Освіта:
У 1994 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут ім. В.Г.Короленка за спеціальністю педагогіка і методика початкового навчання. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста учителя початкових класів.
У 1998 році закінчила спеціальний факультет Полтавського кооперативного інституту за спеціальністю « Облік і аудит». Присвоєно кваліфікацію економіста.

Досвід роботи: з 1994 року і по теперішній час.
З 10.01.94 р. по 07.09.1997 року працювала в середній школі № 26 м. Полтави на посадах вчителя початкових класів, вихователя групи продовженого дня, вчителем фізичної культури.
З 08.09.97р. по 31.01.2000р. працювала бухгалтером їдальні № 52 у м. Полтава.
З 21.03.2001р. по 25.01.2010р. працювала в АБ «Полтава – банк». Обіймала посади: касира пункту прийому комунальних платежів, переведена була на посаду економіста-операціоніста III категорії, призначена на посаду відповідального працівника економіста-операціоніста Полтавського відділення № 2 ; переведена на посаду касира операційної каси II категорії відділу валютних операцій.
З 13.04.2010 по 15.09.2016 працювала в бюджетній установі на посаді бухгалтера із заробітної плати (програма ИС-ПРО, МЕДОК). До моїх посадових обов'язків входило: нарахування з/плати, нарахування та утримання з неї податків, подача до різних фондів звітів, пов'язаних із нарахуванням з/плати (в т.ч. ЄСВ, 1-ДФ, звіт про новоприйнятих працівників), складала штатні розписи та тарифікаційні списки на основі ЄТС з метою подальшої розробки бюджетного запиту на рік (тобто попередньо прораховувала річний фонд оплати праці, а також кошти для сплати з нього податків). Була головою профспілкової організації, складала та реєструвала колективні договори підприємства.
За час роботи на цьому підприємстві неодноразово проходила перевірки фонду соціального страхування, пенсійного фонду та КРУ.
З 19.09.2016 по 30.03.2018 працювала в ТОВ ВКК "АРІЯ" на посаді спеціаліста відділу взаєморозрахунків. У мої посадові обов'язки входило складання доп. угод, актів виконаних робіт, рахунків, контроль за своєчасністю розрахунків.
З 24.04.2018 і по теперішній час працюю в ТОВ БФ "Астра" на посаді фахівець відділу обліку (сезонна-тимчасова робота). В мої посадові обов'язки входить оприходування виготовленої металопродукції, переміщення на склади, проведення видаткових накладних та інвентаризацій.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: