Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2024

Владислав

Шеф-кухар, су-шеф, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар універсал

с 10.2020 по наст. время (3 года 7 месяцев)
mr.ms.meat, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 06.2019 по 04.2020 (10 месяцев)
Johnny raw, Вінниця (Територія їжі)

Відбір та управління персоналом 5-10,оптимізація робочих процесів та взагалом кухні,розробка Авторських страв їх реалізація,складання технологічних карток,робота з постачальниками,організація роботи на фуд-кортах,виїздна торгівлля

Старший зміни/Су-шеф

с 11.2018 по 06.2019 (7 месяцев)
Johnny Raw, Винница (тереторія їжі)

Кухар-універсал

с 05.2018 по 11.2018 (6 месяцев)
Johnny Raw, Вінниця (Територія їжі)

Приготування страв:Амереканської,Італіїської,Японської та Східної кухонь

Шеф-кухар

с 10.2017 по 05.2018 (7 месяцев)
Pin up club, Гайсин (Night club)

Шеф-кухар

с 09.2016 по 10.2017 (1 год 1 месяц)
Суші бар"Торі", Гайсин (Заклад громадсько харчування)

Відбір та управління персоналом 5-10,розробка страв ,меню,технологічних карток,облік товарообігу,робота з постачальниками,проведення майстер класів з приготування піцци

Кухар-сушист

с 04.2014 по 09.2016 (2 года 5 месяцев)
Суші бар "Торі", Гайсин (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та Н/Ф Європейської та Японської кухні

Дополнительная информация

Погородній Владислав Едуардович
Шеф-кухар від 28000 грн/міс., повна зайнятість

Дата народження: 16 серпня 1996 (24 года)
Місто: Вінниця
Телефон:
Эл. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додаткова інформація
Освіта:
Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. (Україна, м. Вінниця) 2014-2016р. Молодший спеціаліст з виробництва харчової продукції
Немирівський професійний ліцей (Україна м.Немирів) 2011-2014р. Кухар 4-го розряду. Кондитер -3го розряду.
Володіння мовами:
Англійська - базовий
Російська - вільно
Українська - вільно
Особисті якості:
Доброзичливість, відповідальність, робота в команді і самостійно, досягнення поставлених цілей і завдань, прагнення до професійного зростання, пунктуальність.
Комп'ютерні навики:
Володіння комп'ютером на рівні користувача :Word, Exсel (складання бази клієнтів, ведення звітів), PowerPoint(створення презентацій)
Водійське посвідчення:
Водійське посвідчення категорії В (2014)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: