Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 ноября 2022

Тетяна

Копірайтер, редактор, SMM-спеціаліст

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Копірайтер/редактор/СММ-спеціаліст

с 08.2016 по 02.2022 (5 лет 6 месяцев)
WestWebArt, Рівне (Просування сайтів, реклама, маркетинг)

Написання SEO-текстів по ТЗ, продающих та для лендінгів, перевірка та редагування текстів інших копірайтерів, підготовка стратегії просування сторінок в соціальних мережах, контент-плану, публікацій. Комлексна робота над позиціонуванням бренду в мережі на рівні сайту, соціальних мереж, розсилок та інших каналів комунікацій.

Образование

Львівський національний університет ім.І.Франка

Філологічний, Львов
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)

Магістр філології

Знания и навыки

Користувач ПК Користувач Internet Adobe Photoshop CRM Canva InShot Графічні редактори Знання офісних програм Figma Google Графічний дизайн

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію працювати у команді, швидко опрацьовую великі обсяги інформації, мене не лякає багатозадачність та необхідність переключатися між різними типами робіт, але й при цьому вистачає терпіння на однотипні завдання, що вимагають уважності. Завдяки філологічній освіті вмію вправно працювати зі словом.
В копірайтингу з 2016 року, написала тисячі текстів на найбільш різноманітні теми - від моди, краси до медицини, вузьких технічних тем, фінансів, права і т.д.
Пишу швидко, якісно в плані інформативності, три роки займалася редагуванням, тому гарантую грамотність текстів на всіх рівнях - від орфографії, пунктуації до стилістики. Оперативно та якісно працюю в наступних напрямках:
- написання текстів будь-якого типу, стилю та призначення - СЕО, для лендінгу, блогу, розділу новин, розсилок, постів в соцмережах, карток товарів;
- вичитка та редагування текстів на предмет грамотності, відповідності ТЗ, вимог по унікальності, "водності, "спамності";
- публікація та редагування текстів на сайті в різних адмін-панелях;
- розробка контент-стратегії для сторінок в соцмережах, підготовка та планування контенту з допомогою відповідних сервісів (графічних редакторів, відкладеного постингу);
- координація роботи копірайтерів - від постановки завдання до прийомки, перевірки, підготовки проекту до здачі замовнику.

Щодо об'ємів та зайнятості - можу писати 10-15 тис в день - цікавих, інформативних без «води», унікальних текстів. Готова до повної завантаженості та часткової, відповідальна в дотриманні дедлайнів.
Вмію працювати в команді з SEO-оптимізаторами, програмістами та дизайнерами задля покращення сайту, маю досвід в розробці комплексних маркетингових стратегій для брендів з використанням різних каналів комунікацій залежно від ніші та ЦА.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: