Юлия
Офіціант, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3494798
Опыт работы
Адміністратор ресторану
с 05.2023 по наст. время
(1 год)
Mr.Grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Спілкування з гостями
• Контроль роботи працівників зали
• Ведення табелів робочого часу
• Робота з поточною документацією
• Робота з касовим апаратом
• Робота із системою R-Keeper
• Забезпечення безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану.
Офіціант
с 06.2022 по 04.2023
(10 месяцев)
Уно, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
• Обслуговування гостей.
• Консультування по меню.
• Подача страв та напоїв.
• Дотримання стандартів сервісу та правил ресторану.
• Обслуговування на відповідних заходах.
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота з поточною документацією.
• Робота із системою R-Keeper
Адміністратор
с 12.2021 по 02.2022
(2 месяца)
Черноморка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підбір персоналу.
• Організація командної роботи персоналу.
• Складання графіків робочого дня.
• Контроль за виконанням посадових обов'язків співробітників ресторану.
• Контроль за виконанням стандартів подачі страв та напоїв, стандартів.
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота з поточною документацією.
• Робота із системою iiko
• Забезпечення безперебійної адміністративно-господарської діяльності
ресторану.
Администратор
с 12.2020 по 09.2021
(9 месяцев)
Punkraft, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підбір персоналу.
• Організація командної роботи персоналу.
• Складання графіків робочого дня.
• Контроль за виконанням посадових обов'язків співробітників ресторану.
• Контроль за виконанням стандартів подачі страв та напоїв, стандартів.
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота з поточною документацією.
• Робота із системою iiko
• Забезпечення безперебійної адміністративно-господарської діяльності
ресторану.
• Робота з касовим апаратом.
Администратор ресторана
с 06.2020 по 11.2020
(5 месяцев)
Венский, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
• Спілкування з гостями
• Контроль роботи працівників зали
• Ведення табелів робочого часу
• Робота з поточною документацією
• Робота з касовим апаратом
• Облік та списання матеріальних цінностей
документації.
• Робота із системою R-Keeper
• Забезпечення безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану.
• Контроль обслуговування бенкетів
Помощник повара(работа в Польше)
с 04.2019 по 10.2019
(6 месяцев)
Grand Lubicz, Ustka (Готельно-ресторанний бізнес)
Официант
с 11.2017 по 01.2019
(1 год 2 месяца)
Premier Palace Hotel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Обслуговування гостей.
• Консультування по меню.
• Подача страв та напоїв.
• Дотримання стандартів сервісу та правил ресторану.
• Обслуговування на відповідних заходах.
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота з поточною документацією.
• Робота із системою R-Keeper
Администратор(сезонная работа)
с 05.2017 по 09.2017
(4 месяца)
Lobster Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підбір персоналу.
• Організація командної роботи персоналу.
• Складання графіків робочого дня.
• Контроль за виконанням посадових обов'язків співробітників ресторану.
• Контроль за виконанням стандартів подачі страв та напоїв, стандартів
обслуговування на відповідних заходах
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота із системою R-Keeper.
Администратор
с 02.2015 по 04.2017
(2 года 2 месяца)
Lemberg, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підбір персоналу.
• Організація командної роботи персоналу.
• Складання графіків робочого дня.
• Контроль за виконанням посадових обов'язків співробітників ресторану.
• Контроль за виконанням стандартів подачі страв та напоїв, стандартів
обслуговування на відповідних заходах
• Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій.
• Робота з поточною документацією.
• Робота із системою R-Keeper
• Забезпечення безперебійної адміністративно-господарської діяльності
ресторану.
• Контроль обслуговування бенкетів
Официант
с 03.2014 по 02.2015
(11 месяцев)
Lemberg, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Официант
с 03.2012 по 01.2014
(1 год 10 месяцев)
ГРК ''Княжий Двор'', с.Княжичи, Киевская обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Официант
с 05.2011 по 02.2012
(9 месяцев)
Mai Tai Lounge Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ПХГПУ им.Сковороды
Економический, педагог-товаровед, Переяслав-Хмельницкий
Высшее, с 2012 по 2015 (2 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — выше среднего
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
целеустремленность, ответственность, умение работать с
большими объемами информации, пунктуальность, активность, стремление учиться
новому, лидерские качества, честность, быстрая обучаемость.