Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2017

Светлана

Психолог, коуч, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Дивнич Світлана Володимирівна

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта (e-mail) [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата і місце народження: 07.02.1984р., Дніпропетровщина
Сімейний стан: заміжня

ОСВІТА:
У 2001 році закінчила Березнуватівську середню загальноосвітню школу, Солонянського р-ну, Дніпропетровської обл..
У 2006 році закінчила Криворізький державний педагогічний університет, факультет української філології, за спеціальністю "Педагогіка та методика середньої освіти. Українська мова та література" і здобула кваліфікацію вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури. Практичний психолог у закладах освіти. (диплом НР №28887804)
У 2007 році пройшла курси з основ здоров'я за інтерактивними тренінговими технологіями на основі розвитку життєвих навичок (кваліфікаційне посвідчення №5811).
У 2009 році закінчила курси підготовки обласних педагогів-тренерів за програмою "Профілактика ризикованої поведінки на засадах розвитку життєвих навичок за проектом "Школа проти СНІДу" (сертифікат), у 2013 році отримала сертифікат з методики викладання тренінгового курсу для молоді «Захисти себе від ВІЛ» (удосконалена версія проекту «Школа проти СНІДу»). У 2016 році отримала сертифікат про проходження тренінгу «Профілактика ВІЛ/СНІД на робочому місці в загальноосвітніх навчальних закладів» (ініціатива GIZ).
У 2009 році пройшла професійний тренінг "Методика проведення тренінгу" (посвідчення №364), у 2010 році – професійний тренінг «Тренерська компетенція»(посвідчення №417), 2011 – практикум зі створення тренінгових програм (посвідчення №613) – на базі Дніпропетровського обласного психолого-медико-педагогічного центру, тренер Савельєва Н.В. У 2013 році пройшла «Тренінг з особистісного зростання практичного психолога» (посвідчення №1045), тренер Савельєва Н.В.(ОНМЦ практичної психології і соціальної роботи).
У 2013 році брала участь в навчально-методичному семінарі «Особливості впровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» в практичній діяльності працівників психологічної служби» з правом викладання в умовах закладу освіти (Сертифікат від 25-26.11.2013 р.).
У 2014 році отримала сертифікат про участь у майстер-класі «Використання асоціативних карток «Креатив-1», «Креатив-2 «Емоції, стани, настрої, почуття» у практичній діяльності психолога, соціального педагога»;
У 2014 році отримала Сертифікат про участь у тренінгу «Навички кризового консультування та розвитку психосоціальної стійкості до стресу у школярів» (№01/02/02 – unicef), 2015 рік – Сертифікат семінару «Перша психологічна допомога дітям в надзвичайних ситуаціях», «Стрес-менеджмент» (Save the Children); Сертифікат тренінгу «Підвищення психосоціальної стійкості до стресу у дітей» (unicef).
Протягом 2014-2015 рр. навчалася на короткотривалому курсі «Вступ в арт-терапію» загальною тривалістю 144 академічних години, отримала Сертифікат «Східноукраїнської асоціації арт-терапії» (№ ІД-ЕК 37).
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
У 2006 році за направленням повернулася працювати в Березнуватівську СЗШ, Солонянського району. З 2006-2009 рік працювала вчителем української мови та літератури. З 2007 року додатково обіймала посаду практичного психолога. Мала досвід роботи практичним психологом у двох школах. Також після проходження курсів працювала вчителем основ здоров'я, тренером за програмою "Школа проти СНІДу". Є досвід роботи на посаді класного керівника, педагогом-організатором; з 2010-2012 рік працювала вчителем світової літератури, основ здоров’я та практичним психологом. Крім того, була головою районного методичного об’єднання практичних психологів, працювала психологом у РПМПК (Солонянської райради).
З січня 2013 року працювала в КЗ «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» №3 м. Дніпродзержинська практичним психологом, тренером за програмами «Сімейна розмова», «Школа проти СНІДу», «Захисти себе від ВІЛ».
Маю досвід роботи з дітьми віком від 3-х до 17 років, у практичній діяльності використовую арт-терапевтичні техніки (індивідуальні та групові консультації, заняття з елементами арт-терапії), тренінгові форми роботи, кризове консультування. Окрім роботи в закладах освіти маю особисту практику.
АТЕСТАЦІЯ: маю категорію «спеціаліст» як вчитель української мови та літератури», ІІ «кваліфікаційну категорію» вчителя світової літератури (рік атестації 2012), І «кваліфікаційну категорію» практичного психолога (рік атестації 2014). Загальний трудовий стаж – 10 років.

Примітка:
Маю навички у роботі з комп’ютером.
Шукаю роботу у зв’язку з переїздом.
Цікавить вакансія за кваліфікацією.

Похожие кандидаты

Коуч-психолог
Винница, Другие страны, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: