Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 октября 2017

Сергій

Інженер-електрик, електромонтажник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

майстер з ремонту та обслуговування електроустаткування

с 04.2010 по 08.2016 (6 лет 4 месяца)
ПАТ "РІВНЕАЗОТ", Ровно (хімічна промисловість, виробництво адипінової кислоти)

На підприємстві отримав спеціальністі: електромеханік з ліфтів, стропальник 3-го розряду, машиніст вантажопіймальних механізмів, що керуються з підлоги до10т.

Образование

Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)

Енергоощадний, електротехнічні системи електроспоживання, Луцк
Высшее, с 2005 по 2011 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительная информация

В 2003р. закінчив Рівненський професійний ліцей і здобув професію електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду. В цьому ж році пішов працювати електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду на ЗАТ "Рівненський ливарний завод". В 2004 отримав 5 розряд. В 2005р. вступив в Луцький національний технічний університет. Після зупинки виробництва в 2008р.влаштувався на роботу на приватне підприємство "ПАТАР" електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду. В 2010р.влаштувався на ПАТ "РІВНЕАЗОТ" електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду. В 2011р. закінчив навчання, здобув повну вищу освіту і отримав кваліфікацію інженер-електрик. В 2012р. отримав 6 розряд. В 2013 отримав посаду майстра з ремонту електроустаткування цеху з виділення адипінової кислоти (АК-2). Маю посвідчення водія категорії "В".

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: