Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 ноября 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3521847

Выпускающий редактор, журналист, корректор

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший редактор

с 10.2007 по 09.2016 (8 лет 11 месяцев)
Вінницьке державне телебачення "ВІНТЕРА", Вінниця (програми і новини)

Наталія Андрійчук - член Національної Спілки журналістів України. Народилася в родині письменника Івана Волошенюка. Працювала коректором, журналістом в газетах "Комсомольське плем"я", "ДТП", "Вінницький бульвар". Більш, ніж десять років працювала випусковим редактором в газеті "Вінницькі відомості". Друкувалася під псевдонімом Юлії Вірської.
Дев'ять років Наталія Андрійчук пропрацювала на Вінницькому державному телебаченні. Була автором соціальних програм "Обери життя" (2016), "Соціальна перспектива" (2009) та історичних програм під назвою "Крізь століття" (2011). Згенерувала 560 культурно-просвітницьких програм "Акценти", автором яких була впродовж восьми років.
Програма "Акценти" під назвою "Діти-сироти після випуску з дитячих будинків залишаються просто неба" була продемонстрована на Першому Національному у проекті "Слово регіонам" 04.10.10 року і була відмічена керівництвом каналу, як найкраща.
Наталія Андрійчук - учасник XIV Міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм "Мій рідний край", де виступила з програмою "Благодійність роду Потоцьких на Поділлі", 03.09.2012 р. З цією програмою була запрошена до Польщі, в місто Кельце, 02.12.2012 у рамках проекту "Слідами спільної історії поляків, українців та євреїв" на ІІІ Міжнародний фестиваль. Єдина має відзнаки за кордоном - за співробітництво з Польшею на І, ІІ та ІІІ Міжнародному фестивалі.
Проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями висвітлені у телепередачі під назвою "Еволюція надії" також були в рамках співпраці з Данією, (2013). Брала участь у багатьох проектах з ВОУНБ ім. Тімірязєва. У рамках спільного проекту з США з впровадження програми "Бібліоміст" на теренах Вінницької області" та багатьох інших проектах. Співпрацювала з консулом США у рамках програми “Бібліоміст”. Була учасником науково-просвітницьких конференцій ВОУНБ ім. Тімірязєва. Неодноразово висвітлювала соціальні різноманітні теми. Частину передач можна переглянути на сайті writers.vn.ua

Андрійчук Наталія Іванівна - автор двох художніх книг "Навсегда", яку видала 2003 року, та історично-психологічної повісnі "В її житті була пристрасть", 2014.

Маю дві освіти: практичний психолог і вчитель української мови та літератури.
Комунікабельна, стресостійка, уміє швидко знаходити вихід з ситуації.
Заміжня. Маю двох дітей: доньку Анастасію, 26 років, сина Максима, 13 років.
сайт writers.vn.ua
youtube Natalie & Ivan
FB Natali Accents
Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Образование

Вінницький педагогічний університет

Українська мова та література, Вінниця
Высшее, с 1986 по 1991 (4 года 8 месяцев)

вчитель української мови та практичний психолог після закінчення ВОІПППП

Знания и навыки

Быстрый набор текста MS Excel Семінар, тренінг, стаття

Дополнительная информация

Опыт работы на ТВ - 9 лет. В газете -12. Автор 2 книг на рус. и укр. языках. Автор 600 программ: "Акценты", Крізь століття", "Обери життя". Диплом международного телефестиваля "Мій рідний край", и 3 Международной конференции в Кельце. Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Наталья.
20 років маю диплом психолога. Нині працюю практичним психолом. Проводжу тренінги з керування стресами

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: