Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Дмитро

Системний адміністратор, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Спеціалізація:
Збирання, модернізація та ремонт комп'ютерів і ноутбуків, встановлення і налаштування ОС (Windows, MacOS, Ubuntu) і супутніх програм, базове встановлення і налаштування серверів на базі Windows Server, CentOS + ISP manager, CentOS + CWP, налаштування активного мережевого обладнання, адміністрування мереж, відновлення втраченої інформації. Розробка, доопрацювання, підтримка сайтів.

Досвід роботи:
2002 р. – помічник по налагодженню та обслуговуванню комп'ютерів, периферії і LAN в пенсійному фонді Голосіївського р-ну м. Києва.

2004 - 2006 рр. – робота на адміністративних і керівних посадах, не пов'язана з комп'ютерами.

2007 – 2014 РР. – майстер в сервісному центрі з ремонту комп’ютерної техніки. Основні обов'язки: діагностика і усунення несправностей як на апаратному рівні так і по програмному забезпеченню, налаштування локальних мереж, консультація і підтримка клієнтів з технічних питань.

2011-2012 РР. – системний адміністратор у ПП «Ареф'єва». Основні обов'язки: підтримка локальної мережі та парку комп’ютерів в робочому стані, підтримка та наповнення сайту підприємства, підключення та налаштування нестандартного виробничого обладнання до комп’ютерів користувачів, замовлення штрих-кодів на продукцію, розробка схематичних зображень у COREL DRAW і PHOTOSHOP, побудова креслень на базі ПО «GERBER».

2012-2013 РР. - системний адміністратор в ТОВ «ХАРІС». Основні обов'язки: підтримка локальної мережі і комп'ютерної техніки у робочому стані, підтримка сайтів та їх наповнення, навчання та допомога з питань IT співробітників, створення та розсилка рекламних пропозицій що до продукції фірми.

2014 Р. - системний адміністратор в ПрАТ "Національна гомеопатична спілка ".
Основні обов'язки: адміністрування 2х серверів (WIN server 2003), підтримка мережі та комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2013-2015 РР. – системный администратор в "OPTICUSS-Ukraine". Основні обов'язки: адміністрування сервера (WIN Server 2003), підтримка локальної мережі та комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2015-2016 РР. - оператор з обробки інформації та програмного забезпечення ТОВ "Базис" (центр цифрової сертифікації). Основні обов'язки: надання технічної підтримки клієнтам організації та допомогу під час вирішення нестандартних ситуацій при роботі з програмним продуктом організації.

2016 Р. - системний адміністратор в ТОВ "Текстиль-Контакт". Основні обов'язки: підтримка локальної мережі та парку комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2017 Р. - Системний інженер відділу комп'ютерних технологій навчання та дистанційної освіти НМУ імені О. О. Богомольця. Основні обов'язки: підтримка та прокладка локальної мережі, налаштування активного мережевого обладнання та підключення нових WI-FI точок доступу, підтримка парку комп'ютерної техніки в робочому стані, участь в впровадженні інформаційної системи "Доктор Елекс", допомога з питань IT співробітникам університету.

2017 Р.- ПО ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС - сервісний інженер в Компанії «UCL» (Ukrainian Computer Laboratory). Основні обов'язки: супровід та підтримка IT-рішень компанії, IT-супровід користувачів (перша лінія) таких клієнтів як Husqvarna, Electrolux, Estee Lauder, CRH, Good Year, British Petroleum, Schneider Electric, HP, Nissan, Puma, Adidas. Розробка сайтів компанії.

Освіта:
НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", факультет ННК «ІПСА», напрямок «Комп'ютерні науки», спеціальність «Інтелектуальні системи прийняття рішень», рік випуску - 2002.

Додаткова інформація:
Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований і енергійний. Легко навчаюся, вмію виконувати великий обсяг роботи в стислі терміни. Захоплююся WEB-розробкою сайтів (HTML+CSS+JS, PHP (ще вивчаю)). Самостійно вивчаю мову програмування Python. Підтримую особистий хостинговий сервер (CentOS + Nginx + Apache).

Володіння мовами: Українська, російська, англійська (на рівні читання та розуміння документації).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: