- PRO
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3549685/
Менеджер, керівник, 30 000 грн
- Рассматривает должности:
- Менеджер, керівник, Адміністратор магазину, Менеджер з продажу
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Город:
- Киев
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Опыт работы
Менеджер ресторану
с 03.2021 по 05.2023
(2 года 2 месяца)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення безперебійної роботи ресторану
-Забезпечення прибутковості ресторану
-Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС
-Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу)
-Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню
-Контроль, проведення та аналіз інвентаризацій
-Створення бюджетів доходів та видатків
-Формування звітів
-Підтримка сервісу (Премія «Сіль» «Кращий Пивний Ресторан України 2021р»)та якості страв, що видаються в зал, на вищому рівні -Впровадження стандартів НАССР
Адміністратор
с 09.2020 по 03.2021
(6 месяцев)
Capi Di Monte, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Керівник закладу
с 06.2019 по 07.2020
(1 год 1 месяц)
Реберня на Узвозі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з "0"
Забезпечення безперебійної роботи ресторану, контроль роботи колективом понад 150 осіб
Здійснення безпосереднього керівництва персоналом, розподіл та постановка завдань, координація роботи, контроль;
забезпечення ефективного використання кадрового потенціалу;
Проведення зборів, інструктажів – інформування персоналу;
Контроль відповідності персоналу та виконуваної роботи корпоративним стандартам;
Підвищення рентабельності витрат за персонал, зменшення % плинності кадрів; Контроль ФЗП;
Контроль та підвищення якості обслуговування Гостей. Спілкування з гостями:
Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;
Підвищення індексу задоволеності Гостей
Контроль відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування).
Контроль за дотриманням стандартів.
Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію Гостей.
Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів.
Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення.
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану (на підставі даних Card admin та особистих спостережень).
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання
Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Виконання плану витрат та їх оптимізація.
Забезпечення госп.діяльності. Здійснення оперативного керівництва: Виробництвом;
обслуговуванням;
Технічне обслуговування;
санітарним станом;
Безпекою.
Складання звітів.
Якісне ведення ділового документообігу, листування.
Касир
с 10.2018 по 06.2019
(8 месяцев)
Honey, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Киевская Академия парикмахерского искусства
Дизайнер прически и макияжа, Киев
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года 3 месяца)
Дополнительная информация
Водійське посвідчення
Посвідчення водія категорії В, наявність автомобіля
Особисті якості
- стійкість у стресових ситуаціях;
- винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях; - організаторські здібності;
- здатність швидко навчатися;
- організованість, врівноваженість, дипломатичність;
- розумне почуття гумору;
- Високий рівень працездатності, відповідальність;
- дисциплінованість, акуратність.
Похожие кандидаты
-
Директор компании
Киев -
Начальник відділу
Киев -
Начальник відділу
Киев, Харьков -
Директор підприємства
Киев, Ивано-Франковск , еще 4 города -
Помічник керівника
Киев -
Керівник відділу, менеджер
Киев