Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2020

Оксана

Економіст-фінансист, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу фінансів освіти та культури

с 01.2008 по наст. время (16 лет 4 месяца)
Департамент фінансів Львівської ОДА, Львів (фінансування бюджетних установ обласного підпорядкування)

організовую і проводжу роботу, спрямовану на виконання бюджетного законодавства, галузевих наказів та вимог Міністерства фінансів України, облдержадміністрації, департаменту, рішень виконавчих і адміністративних органів, координую роботу пов'язану з організацією та проведення відділом, головними розпорядниками коштів обласного бюджету і фінансовими органами області фінансово-економічної роботи з питань фінансування установ освіти, культури та мистецтва, реалізації галузевих програм і заходів, аналізую мережу та чисельність працівників закладів освіти та культури, готую аналітичні матеріали щодо функціонування цих установ області;
здійснюю контроль за фінансуванням з обласного бюджету видатків на галузь освіти та культури, формування мережі цих установ, цільовим витрачанням коштів;
аналізую різноманітні показники галузі освіти (у вигляді таблиць, графіків, діаграм) тощо;
надаю практичну та методичну допомогу працівникам департаментів та фінорганів області з питань формування фінансового ресурсу, планування та проведення видатків з відповідних місцевих бюджетів галузі освіти та культури.
у 2009 році підвищено у посаді, а саме з провідного економіста на головного економіста відділу фінансів установ соціально- культурної сфери;
з 01.02.2019 року підвищено у посаді, а саме з заступника начальника відділу фінансів установ гуманітарної сфери на начальника фінансів установ освіти та культури.

Образование

Львівський національний Університет ім. І.Франка

Спеціальність: „Фінанси і кредит”, фінансово-економічний факультет. , спеціаліст, Львів
Высшее, с 1997 по 2000 (2 года 4 месяца)

Розширила та закріпила хороші знання та практичні навички отримані за час навчання у Львівському фінансово-економічному коледжі, який закінчила з відзнакою у 1997 році.

Дополнительное образование и сертификаты

Бюджетна децентралізація. Особливості формування і виконання місцевих бюджетів.

05-06.11.2018

Дополнительная информация

Уважна, вмію читати законодавчу базу та застосовувати її на практиці, комунікабельна, енергійна, люблю та вмію працювати з людьми.

Одружена, двоє дорослих дітей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: