Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 PRO

Олександр

Керівник управління

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник Управління документарних операцій

с 10.2018 по 11.2023 (5 лет 1 месяц)
АТ "Банк Альянс", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: проведення переговорів з ключовими клієнтами, детальний аналіз фінансового стану клієнтів доповідач на кредитному комітеті, голова малого кредитного комітету, повноваження на прийняття особистих рішень в рамках визначеного ліміту.
Планування та контроль роботи управління, взаємодія з відділеннями банку, участь в розробці та запровадженні нових продуктів.

Начальник Кредитного відділу

с 04.2018 по 09.2018 (5 месяцев)
АТ "Банк Альянс", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: клієнтів на операції з гарантіями, проведення переговорів та презентацій з клієнтами, робота з діючими клієнтами щодо надання гарантій, а саме: тендерних гарантій, гарантій виконання договорів, гарантій повернення авансових платежів, гарантій туристичним операторам або агентам, гарантій ІАТА.
Планування та контроль роботи відділу, аналіз фінансового стану клієнтів, контроль повноти та своєчасності формування справ, контроль виконання умов договорів, контроль строків за оцінками та страховками на заставне майно, підготовка договорів з юридичними і фізичними особами, оформлення кредитних висновків.

Головний економіст Кредитного Управління

с 12.2016 по 03.2018 (1 год 3 месяца)
ПАТ "КБ "Центр", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: залучення клієнтів на кредитні операції, робота з діючими клієнтами щодо надання всього асортименту послуг Банку.
Оформлення кредитних операцій: кредитні лінії, разові кредити, тендерні гарантії, гарантії виконання договору, овердрафти, лізинг.
Поглиблений аналіз фінансового стану позичальника, як юридичних осіб так і фізичних, оформлення кредитних висновків, підготовка протоколів кредитного комітету, підготовка договорів з юридичними і фізичними особами, формування кредитних справ, контроль виконання позичальниками умов кредитних договорів, надання клієнтам виписок з рахунків кредитної заборгованості, перевірка застав, контроль строків за оцінками та страховками на заставне майно.

Начальник Кредитного Управління

с 10.2014 по 09.2016 (1 год 11 месяцев)
ПАТ "КЛАСИКБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: проведення переговорів, презентацій та зустрічей на рівні перших осіб, продаж банківських продуктів з кредитування фізичним та юридичним особам, глибокий аналіз платоспроможності і фінансового стану позичальника, супровід діючої партнерської бази, контроль періодичної і термінової звітності, управління всіма видами ризиків властивих Кредитній діяльності (Н5, Н7, Н8, Н9), формування резервів під Кредити фізичних та юридичних осіб, взаємодія з різними підрозділами Банку. Заступник Голови кредитного комітету і член КУАП.

Заступник Начальника Кредитного Управління

с 08.2012 по 09.2014 (2 года 1 месяц)
ПАТ "КЛАСИКБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: проведення кредитних операцій (кредитні лінії, разові кредити, овердрафти, гарантії), залучення позичальників, аналіз звітності позичальника, аналіз фінансового стану позичальника, розрахунок резервів під кредитні операції банку (планування, контроль, розробка нормативної бази щодо формування резервів), контроль звітності банку надається в НБУ (форма 604, 613), внесення даних до реєстру рухомого майна, робота з проблемними позичальниками.

Головний економіст кредитного управління

с 02.2012 по 07.2012 (5 месяцев)
ПАТ "КЛАСИКБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: підготовка договорів (кредитних, забезпечення, гарантій) з юридичними і фізичними особами, формування кредитних справ, оформлення кредитних висновків, підготовка документів на кредитний комітет, контроль виконання позичальниками умов кредитних договорів, надання інформації про стан кредитної заборгованості, розрахунок фінансового стану позичальника, розрахунок суми резерву, розробка методологічної бази кредитного управління, перевірка застав.

Економіст депозитарного відділу

с 03.2011 по 01.2012 (10 месяцев)
ПАТ "КЛАСИКБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: підготовка договорів з юридичними і фізичними особами, підготовка річного та квартальних звітів емітента.

Реєстрація підприємств

с 06.2009 по 03.2011 (1 год 9 месяцев)
Приватний підприємець, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Функціональні обов'язки: реєстрація нових підприємств, реєстрація змін до статутних документів.

Директор підприємства

с 09.2004 по 05.2009 (4 года 8 месяцев)
ТОВ «КХП «Катеринопільський»», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функціональні обов'язки: керівництво всіма процесами на підприємстві.

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет: «Економіки, менеджменту і права»; Спеціальність: «Менеджмент антимонопольної діяльності», Київ
Высшее, с 2002 по 2008 (5 лет 4 месяца)

Київський технікум радіоелектроніки

Факультет: Електронно-обчислювальна техніка ; Спеціальність: «Конструювання, виробництво і технічне обслуговування виробів електронної техніки», Київ
Среднее специальное, с 1996 по 1999 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Український інститут розвитку фондового ринку

Сертифікат зберігача цінних паперів, 2009 рік

Курс: «Банківські гарантії в Україні – практичний досвід та перспективи використання при здійсненні державних закупівель".

2017р. Національний центр підготовки банківських працівників України

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички: «SR-Bank» ABS, B2 ABS, Scrooge ABS, YouControl, Clariti Pro, Vkursi Pro, MS Excel, MS Word, Liga Zakon, Megapolis.

Сильні сторони: знаходити шляхи вирішення складних завдань, аналітичне мислення, вміння розставляти пріоритети, цілеспрямованість, відповідальність, порядність, прагнення до професійного росту.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: