Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2018 PRO

Геннадій

Інженер з якості, 11 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний інженер з якості

с 11.2016 по 11.2017 (1 год)
ТОВ "Фарби Колорит2, Київ (виробництво)

контроль технологичного процесу приготування, фасування, укладання готової продукції; виявлення порушень технологічної дисципліни і вживання заходів щодо їх усунення; приймав участь в розробці та впровадженні заходів з підвищення якості продукції що виробляється, попередженню та усиненню причин що викликають випуск неякісної продукції; приймав участь у перевірках зберегання сировини, та готової продукції, та заходах по усуненню виявленних недоліків.

Образование

Серпуховское вище військове командно - інженерне училище ракетних військ

«Системи управління літальних апаратів», Серпухов
Высшее, с 1987 по 1992 (4 года 9 месяцев)

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Турченко Геннадій Вікторович
Дата народження: 04.04.1970 р
Місце проживання: г. Киев вул. Героїв Дніпра
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: Заміщення вакантної посади інженера.
Освіта:
Вища. 1987-1992 рр. - Серпуховское вище військове командно - інженерне училище ракетних військ імені Ленінського комсомолу, спеціальність «Системи управління літальних апаратів», кваліфікація інженер-кібернетик.
Трудова біографія:
2016 – 2017 рр. м. Київ ТОВ «Фарби Колорит» провідний інженер з якості (контроль технологичного процесу приготування, фасування, укладання готової продукції; виявлення порушень технологічної дисципліни і вживання заходів щодо їх усунення; приймав участь в розробці та впровадженні заходів з підвищення якості продукції що виробляється, попередженню та усиненню причин що викликають випуск неякісної продукції; приймав участь у перевірках зберегання сировини, та готової продукції, та заходах по усуненню виявленних недоліків).
2015р. - Комунальний заклад «Станично-Луганський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» інженер з охорони праці.
1992 - 2014 рр.- Обласне об'єднання «Луганське кабельне телебачення»:
2013 - 2014 рр. - Начальник виробничо-технічного відділу (відділ 8 осіб: організація контролю над забезпеченням виробництва нормативно-технічною документацією, контрольно-вимірювальними приладами, технологічним обладнанням, інструментом, матеріалами; координація робіт технічних фахівців по випробуванню нових технічних засобів, впровадження нової техніки; складання технічних завдань на проектування знову споруджуваних ділянок системи кабельного телебачення, розширення і реконструкцію діючих СКТВ; контроль виконання технологічної підготовки виробництва, суворе дотримання технологічних процесів, виявлення порушень технологічної дисципліни і вживати заходів щодо їх усунення; участь в комплексних комісіях з перевірки роботи виробничих підрозділів, зі списання фізично застарілих контрольно-вимірювальних приладів і обладнання, при розробці заходів щодо підвищення якості виконуваних робіт з монтажу, експлуатації та обслуговування СКТВ; проводити роботу з отримання ліцензій, необхідних для здійснення діяльності підприємства, визначеної Статутом;
2003 - 2013 рр. - Інженер виробничо-технічного відділу; (Введення в експлуатацію нових об'єктів електропостачання; підготовка електротехнічного персоналу для навчання в відділенні інспекції «Держгірпромнагляду», «Держенергонагляду»; підготовка персоналу для навчання в інспекції державного нагляду в газовому комплексі; дотримання та супровід ліцензійних умов ліцензії на технічне обслуговування телекомунікаційних мереж ;, контроль за своєчасністю оформлення всієї необхідної технічної документації; супровід та підготовка документів для отримання ліцензій та контроль за дотриманням ліцензійних умов в технічній частині; участь в комплексних комісіях з перевірки роботи виробничих підрозділів, зі списання морально застарілих КВП і обладнання, при розробці заходів щодо підвищення якості виконуваних робіт в СКТВ).
1998 - 2003 рр. - Майстер лінійної дільниці; (Проектування, монтаж, експлуатація та обслуговування телекомунікаційних мереж).
1993 - 1998 рр. - Електромеханік телевізійної станції;
1992 - 1993 рр. - Інженер-електронник 1 категорії лабораторії;
Обов'язки: З 2003 по 2005 роки виконував обов'язки інженера з охорони праці.
З 2005 року виконував обов'язки відповідального за електрогосподарство підприємства (IV група з електробезпеки).
Додатково: Документообіг, Ділове листування (НКРЗІ, УДЦР), ПК-користувач (Word, Excel;).
Посвідчення водія категорії: В1, В, С1, С. стаж 25 років.
Знання мов: українська, російська вільне володіння.
Нагороди: 2013 рік «Почесна грамота» виконавчого комітету Луганської міської ради.
Особисті якості: Відповідальність, організованість, старанність, працездатність, оперативність, здатність швидко навчатися, порядність, безперервність вивчення і застосування в роботі нових законодавчих актів, інструкцій і т.п., спеціальної літератури, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді, почуття гумору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: