Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2020

Ігор

Инженер-проектировщик

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

КНУ ім. Тараса Шевченка

Фізичний факультет кафедра експериментальної фізики спеціалізація фотоніка, Киев
Высшее, с 2011 по 2017 (5 лет 9 месяцев)

Дана освіта дає можливість працювати з технікою різного роду та високий рівень знань в області фізики та математики. Також дана освіта добре розвиває технічний та аналітичний склад розуму. Фізика - основа всіх технічних, природничих наук. На фізичному факультеті дуже детально вивчається кожен розділ фізики. Вчився я на кафедрі експериментальної фізики де крім теоретичного вивчення предмету було багато проведено експериментальних досліджень в різних галузях фізики.
Що стосується дипломної роботи, то я займався фотонікою.
Спеціалізація фотоніка дає можливість працювати з лазерною, світловою технікою, а також робота з альтернативними джерелами енергії (таких як сонячна енергетика) техніка та ін.

Знания и навыки

MS Excel Linux Mathcad Mathematica MS Word MS Office Origin MS PowerPoint Windows C++ AutoCAD Autodesk SolidWorks КОМПАС-3D Моделювання

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Закінчив КНУ ім. Тараса Шевченка в 2015 (бакалавр) та на 2017 рік закінчую магістратуру в даному ВНЗ на фізичному факультеті. Добре працюю з технікою володію хорошими знаннями в області фізики та математики. Рівень знань англійської мови Pre-Intermediate. Володію деякими програмними пакетами такими як Gaussian 09, Wolfram Mathematica, Matcad, С++ (базовий рівень).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: