Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 августа 2020 PRO

Василий

Інтернет-маркетолог, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по розвитку

с 10.2018 по 03.2020 (1 год 5 месяцев)
Love&Dress, Київ (Весільний салон)

Підготовка до розробки сайту, запуск всіх рекламних каналів: Інстаграм, Фейсбук, Адвордс, GoogleMaps. За період роботи (півтора року): сайт вийшов в ТОП 10 (90% комерційних ключів), отримано 700 підписників в Інстаграм (ручними методами, програми вже не працюють для нових аккаунтів). Останній рік і до початку карантину салон був в само-окупаємості.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

с 09.2017 по 02.2019 (1 год 5 месяцев)
Техносервіс, Київ (Автозапчастини і компоненти)

Визначення пріоритетних каналів реклами. Запуск і ведення рекламних каналів: Пром, SEO сайта, AvtoPro, Adwords. За півтора року роботи: трафік на сайт виріс в чотири рази, по показниках ПРОМА сума замовлень виросла в два з половиною рази. Визначилися із товарами, де є найменша конкуренція з досить великою маржою і компанія почала імпортувати саме ці товари.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

с 11.2016 по 05.2017 (6 месяцев)
"Крихітка" - інтернет-магазин, Київ (Інтернет-продажі дитячих товарів через інтернет)

Визначення асортименту для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, контроль витрат по кожному каналу реклами, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, впровадження нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі. За період роботи (менше року) загальний трафік виріс на 50%, а прибуток на 30%.

Консультант з маркетингу і стратегії розвитку

с 05.2016 по 11.2016 (6 месяцев)
Вельон - весільний салон, Київ (Продаж весільних і вечірніх суконь)

Запуск нових каналів реклами із контролем витрат, запуск акцій для збільшення продаж, навчання персоналу, збільшення іміджу, повна переробка сайту для збільшення конверсії, ріст продаж в порівнянні з попереднім роком понад два рази.

Керівник відділу розвитку проекта

с 10.2013 по 05.2016 (2 года 7 месяцев)
Резина - інтернет-магазин шин, Київ (Інтернет-продажі шин)

Визначення груп і виду товарів для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, ведення і контроль витрат по кожному каналу реклами, робота з постачальниками для кращих умов співпраці, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, запуск нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, звітність по ефективності роботи, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі, повна переробка сайту для збільшення конверсії, збільшення долі на ринку в чотири рази (за даними GFK), ефективна робота з SEO компаніями, програмістами, дизайнерами, проведення акцій.

Директор з розвитку інтернет-продаж та офлайн роздрібних продаж

с 01.2012 по 10.2012 (9 месяцев)
Командор 2000, Київ (Продаж товарів з пластику: бочки, меблі, посуд і т.д.)

Створення і запуск інтернет-магазину, повне наповнення сайту, впровадження різних каналів реклами, наймання і навчання персоналу, керування відділом роздрібних продаж, розкрутка інтернет-магазину (з нуля до 30 тис. відвідувачів у місяць), ріст роздрібних продаж у два рази за 6 місяців.

Менеджер по запуску проекту з нуля

с 09.2009 по 10.2011 (2 года 1 месяц)
Інтернет-портал "Агроноватор", Київ (Надання послуг в мережі інтернет для компаній в сфері АПК)

Запуск проекту з нуля, створення порталу, запуск і аргументація послуг для продажу клієнтам, набір і навчання персоналу, навчання менеджерів холодним продажам, отримання перших 50 клієнтів, доведення проекту до моменту самоокупаємості.

Менеджер з розвитку

с 07.2006 по 07.2009 (3 года)
Транспортна система "Делла", Київ (Інформаційні послуги для перевізників)

Розвиток і запуск нових каналів реклами для отримання клієнтів, зміна сайту для збільшення конверсії, виведення компанії на міжнародні ринки з центральним офісом в Києві.

Менеджер з розвитку

с 05.2005 по 04.2006 (11 месяцев)
Автолайн - портал по продажу вантажної техніки, Київ (Інформаційні послуги для продавців вантажної техніки)

Запуск і розширення каналів реклами, покращення і розкрутка сайту компанії, збільшення трафіку в понад три рази, допомога з виходом на ринки Європи, Африки та Азії.

Образование

КНУ ім.Т. Шевченка

Радіофізичний, Київ
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 8 месяцев)

Навчався на Радіофізичному факультеті. Кафедра «Автоматизація Наукових досліджень». Закінчив магістратуру.

Знания и навыки

Програмування, веб кодування. Визначення і концентрація на найприбутковіших схемах продаж Визначення тенденцій ринку для зростання продажів. Збільшення ефективності каналів реклами Ефективне управління та навчання персоналу Ефективна взаємодія з підрядчиками (SEO, SMM, фріланс та ін.) Розвиток іміджу компанії і виділення на фоні конкурентів. Реорганізація бізнесу і визначення ефективного курсу розвитку Запуск нових товарів і послуг для розширення бізнесу Професійний аналіз і звітність прибутків і витрат.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Що я шукаю

1.Знайти і розвинути компанію, яка має намір стати №1 в своїй сфері, створити мережу або вийти на міжнародні ринки.
2.В компанії має бути сильний (цілеспрямований) керівник, який дійсно вірить в те, що його компанія може і хоче стати №1.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: