Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Ольга

Економіст, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Кошова Ольга Леонідівна.
Вінниця,
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Освіта: 2005 рік, Національний університет водного господарства та природокористування, спеціальність: облік і аудит (диплом бакалавра – економіка і підприємництво, диплом спеціаліста – облік і аудит).

Досвід роботи:
—2017- до тепер, Комунальне підприємство Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго» начальник планово-економічного відділу, провідний економіст планово-фінансового відділу.
Здійснення роботи з економічного планування, складання фінансово-господарської звітності, здійснення методичного керівництва з економічного планування на підприємстві, формування розрахунку економічних складових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води, а також введення всіх планових показників тарифів, здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності, участь у здійсненні інвестиційної політики.
— 2016 рік, Вінницьке регіональне управління водного господарства заступник головного бухгалтера – начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки.
Робота з первинною документацією, складання звітів та аналізів по роботі управління. Складання меморіальних ордерів. Укладання договорів на надання платних послуг.
— 2005-2015 рік, Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг провідний економіст. Аналіз фінансово-господарської діяльності управління, звітність по оплаті праці. Розрахунок потреби коштів. Довідки про зміни до кошторису.
Аналіз фінансово-господарської діяльності управління, звітність по оплаті праці. Складання ф.№2д «Звіт про надходження та використання коштів загального фонду», ф.№4-1д «Звіт про надходження та використання коштів, отриманих як плата за послуги». Робота в тендерному комітеті.

Додаткові навички: досвідчений користувач ПК, робота з програмами MS Office,. Програма обліку «1С: Бюджет». Робота з електронною поштою, з сервісами пошуку.

Особисті якості: акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, не конфліктність, аналітичний склад розуму, мобільність, комунікабельність, вміння швидко адаптуватися, швидка навченість, вміння самостійно приймати рішення та працювати в стресових ситуаціях, ініціативність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: