Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2023 PRO

Валерій

Директор, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
67 лет
Город проживания:
Беляевка
Готов работать:
Белая Церковь, Беляевка, Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Офіцер штабу

с 02.2022 по 06.2022 (4 месяца)
ЗСУ, Миколаїв (Охорона, безпека, оборона)

Участь в бойових діях

Доброволець, Офіцер бойового управління

с 07.2014 по 09.2015 (1 год 2 месяца)
11-й Батальйон територіальної оборони, ЗСУ, Київ (Східна війна проти російської окупації)

Пройшов з батальйоном - Карачун, Дебальцеве, Фащевка, Опитне, Шахта Бутівська

Керівник українського сектору підприємства

с 06.2012 по 12.2013 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "ІСТ", м. Курськ, Біла Церква (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Діяльність по організації постачань продукції українських підприємств в Росію через торги на російських ЭТП (Електронних торгових майданчиках - «в2в», «fabrikant.ru», «АКД» і інших) - виступаючи формально представником компанії ТОВ «ИСТ», м. Курськ, РФ. Щодня отримував і обробляв до декількох сотень запитів по потребах в самій різній продукції.

Комерційний директор

с 10.2010 по 07.2012 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Білоцерківський механічний завод», Біла Церква (Виробництво, металообробка)

Був розпочатий новий рівень комерційної діяльності по організації постачань продукції заводу і підприємств України на адресу російських споживачів по принципово нових технологіях - через торги на російські Електронні торгові майданчикі (відповідно до вимог нового російського законодавства). На жаль, роботу на заводі до кінця 2012-го року довелося припинити - унаслідок прийняття власниками заводу рішення по його розпродажу.

Директор, засновник

с 06.2007 по 06.2010 (3 года)
ПП «Елкарт», ПП «Елкарт-плюс», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створив новий для України вид діяльності - електромобілі. Заснував ПП «Елкарт» - підприємство по постачаннях з Китаю транспортних засобів з електроприводом, продажу їх в Україні і супутнім послугам. На той час справа була настільки новою, що довелося з нуля створювати і затверджувати митні коди по товару, що імпортувався, вирішувати питання сертифікації, державної реєстрації транспорту і ще десятки питань. До кризи 2008-го року діяльність успішно розвивалася - до середини року були налагоджені регулярні постачання і продажі електромобілів, розпочаті були переговори з організації крупновузлової зборки електромобілів в Україні.
Розвиток теми – організація крупновузлової зборки електротранспорту на базі Білоцерківського механічного заводу (м. Біла Церква). Створив і затвердив відповідний бізнес-план, зібрав команду ентузіастів справи і виконавців по напрямах, визначив етапи роботи, потреби в ресурсах, провів переговори з первинними виробниками і так далі - взагалі, провів повний комплекс підготовчої роботи. Створив групу «Український електромобіль» (UE - Car Group)« - http://www.elcart.tora.ru . Звільнили територію в цехах, почали завезення устаткування.

Директор, засновник

с 05.2000 по 06.2007 (7 лет 1 месяц)
ТОВ «АЦДС», ТОВ «РОЛЛТРАНС», ПП «РОЛЛТРАНС-ПЛЮС», Одеса (Міжнародний експедитор, організація перевезень)

Міжнародні перевезення. Займався організацією і розвитком в області транспортно-експедиторської діяльності. Послідовно створював і керував підприємствами - ТОВ «АЦДС» («Автоперевезення - Центральна Диспетчерська служба»), ТОВ «Роллтранс», ЧП «Роллтранс-плюс». Основна діяльність - міжнародні автомобільні перевезення, перевезення змішані (зі зміною виду транспорту - в портах, на ж/д станціях), міжнародні перевезення збірних вантажів (від декількох замовників). До 2006-2007-м рокам у фірмі працювало 16-18 менеджерів-експедиторів, розміщених в одному оперативному залі. Підприємство навіть мало можливість диктувати свої умови і ціни для ринку перевезень по деяких європейських напрямах. Більше ніж 60% клієнтів фірми були зарубіжні замовники - Європа, країни Закавказзя, СНД. Вимушений був організувати усередині підприємства школу по підготовці міжнародних експедиторів (ніхто не учить цьому і досі). Був членом Одеської обласної організації працедавців, членом АМЭУ (Асоціації міжнародних експедиторів України). Вступив в члени Південноукраїнської Асоціації ветеранів спецслужб України. Витримав неодноразові «наїзди» з боку держорганів (чому довелося створювати нові структури). У 2007-му році як результат такої протидії подібного наїзду з боку податкової стало притягнення до кримінальної відповідальності за здирство кількох інспекторів (справа доведена до суду і вироків). Проте, саму бізнес-діяльність довелося згорнути.

Директор, Управляючій, Заступник директора

с 12.1989 по 01.2000 (10 лет 1 месяц)
АО "Сімплєкс", АКБ "Крим-банк", ПП "Експрес", Кооператив "Екологія", Судак (Банківське діло, Будівництво, Торгівля та інш)

Після звільнення з служби мешкав у Криму (м. Судак) і займався у сфері приватного бізнеса і фінансів. А саме:
•заступник Голови кооперативу «Екологія»;
•заснував і керував одним з перших в СРСР приватних підприємств - ПП «Експрес",
•створив і керував незалежним підрозділом банку - АКБ «Крим-банк»,
•керував підприємством ТОВ «Сімплєкс» (курортний сервіс).
Став членом Ради Союзу підприємців Криму, позаштатним економічним радником Ради Міністрів Криму, членом Ради профспілки робітників недержавних підприємств і так далі.
Останні роки роботи в Криму займався професійною політичною діяльністю, будучи помічником депутата ВР Криму Дейча Б.Д. (у подальшому спікер кримського парламенту).

Майор, Начальник штабу

с 06.1978 по 10.1989 (11 лет 4 месяца)
Збройні Сили СРСР, Кишинів, Чита (Державні організації)

Проходив службу в Збройних силах (Забайкалля, Молдова). Після 11 років служби - у жовтні 1989 р. - звільнився в званні «майор» і з посади начальника штабу зенітно-ракетного дивізіону.

Образование

Одеський політехнічний інститут

Радіотехнічний, Радіоінженер, Одеса
Высшее, с 1973 по 1978 (4 года 10 месяцев)

Базова освіта після якої був призваний до служби у Збройних Силах СРСР

Дополнительное образование и сертификаты

Падко, США, недержавне утримання багатоквартирно житла

1996, 1 місяць

Банківське діло в США, курс

1994, 1 місяць

Знания и навыки

Windows Програмування Водій категорії В. Зможу провести ремонт авто.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Топ-менеджер високої кваліфікації. Початок «з нуля» і розкручування справи, витягування з фінансової прірви і реанімація справи, збільшення ефективності справи в рази. Бізнес, громадська і політична діяльність. Робота на кінцевий результат.

Знаю і вмію дуже багато:
- Дуже великий досвід і знання в галузі зовнішньоекономічної діяльності, митне законодавство та митна практика, робота з офшорами, іноземними банками, SWIFT;
- Теорія і практика міжнародних перевезень. Створив школу, створив методику і навчив організації міжнародних перевезень більше сотні менеджерів-експедиторів (в тому числі і по заявках Фонду зайнятості);
- Комп'ютери - професійний рівень по експлуатації та ремонту - від установки Windows для створення і підтримки комп'ютерних мереж, прикладне програмування, створення і підтримка сайтів.
Є ряд сертифікатів проходження бізнес-навчання (в тому числі в галузі банківської справи, недержавного комунального обслуговування).
За вдачею - трудоголік, тягловий кінь. Здоровий фізично, невимогливий до побуту.
Маю великий досвід спілкування з представниками контрольних і правоохоронних органів.
Мови: російська та українська вільно, англійська - «просунутий» (особливо ділове мовлення).
Одружений. Діти виросли і живуть окремо своїми сім'ями. Маю статус учасника бойових дій.
Маю водійські права категорії В, приватне легкове авто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты