Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Інна

Керівник харчового виробництва

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник харчового виробництва, зав. виробництвом, технолог

с 01.1996 по наст. время (29 лет 7 месяцев)
Підприємства харчової галузі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Вища профільна освіта (экономіка торгівлі та харчових підприємств)
•Досвід роботи більше 20 років на різних посадах в харчовій промисловості (ресторани, фабрики-кухні, івент компаніі, виробництво напівфабрикатів і т.і.)
•Досвід планування та запуску нових виробництв
•Формування структури асортименту, наповнення асортиментної матриці
•Знання нормативних документів НАССР, наявність сертифікатів про навчання ДСТУ ISO 22000;
•Впевнений користувач ПК, знання 1С, та інших облікових програм
•Розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій
•Аналіз комерційних та операційних показників виробництв, забезпечення виконання фінансових показників
•Досвід керування персоналом та налагодження процесів виробництва
•Комунікабельність, орієнтація на результат, вміння працювати в команді, дотримання високих стандартів якості
•Детальніше про себе – на вимогу работодавця

Образование

ХНАНГ

Экономіка торгівлі та харчових підприємств, Харків
Высшее, с 1991 по 1996 (5 лет)

Знания и навыки

  • Відповідальність
  • MS Excel
  • Користувач 1С
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Облік ТМЦ
  • Ведення звітності
  • 1С:Підприємство

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: