Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 ноября 2016

Алина

Кассир банка, администратор, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Нежин
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

кассир

с 02.2016 по 09.2016 (7 месяцев)
ТОВ "Споживчий центр" ТМ "ШвидкоГроші", Нежин (кредитование Клиентов)

В обязанности входило: обслуживание и общение с Клиентами, оформление и выдача кредитов новым и повторным Клиентам. Получила сертификат за успешное завершение программы бизнес-тренингу: "Эффективный продаж - искренний сервис"

Образование

КНЕУ им. Вадима Гетьмана

Кредитно-экономический, специальность "Банковское дело", Киев
Высшее, с 2011 по 2015 (3 года 8 месяцев)

Имею диплом бакалавра с отличием. Получила степень бакалавра по направлению подготовки "Финансы и кредит", и квалификацию бакалавра с финансов и кредиту, преподавателя экономики. На данный момент учусь на заочном отделении магистратуры в ""КНЕУ им. В. Гетьмана", факультет финансово-экономический, направление "Банковский менеджмент".

Знания и навыки

MS Office

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Знання нормативно-методичних матеріалів щодо ведення касових операцій; форм касових і банківських документів, правил приймання видачі, обліку і зберігання грошових сум і ЦП; порядок офрмлення прибуткових і видаткових документів; лімітів залишків готівки в касі, правил забезпечення їх зберігання, порядку складання касової звітності, переліку інформації, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер; державної мов на високому рівні основ психології праці, правил експлуатації комп'ютерної, обчислювальної техніки, основ трудового законодавства, правил і норм охорони праці та протипожежного захисту.
Знання програми 1с (бухгалтерія), та уміння працювати в Microsoft Office
Уміння виконувати операції з приймання, визначення справжності та сплачування, перерахування обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших ціннностей згідно з нормативно методичними документами. Сортувати грошові білети і монети за номіналами, а також на придатні та непридатні для обігу, виявляти фальшиві, старі, пошкоджені білети і монети. Складати касову звітність.
Мені притаманні такі харектерні якості як: точність і акуратність, уважність, оперативність,відповідальність, раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці. Легко вливаюся в колектив і нахожу з спільну мову з особами різного темпераменту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: