Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2007

Віталій

Медичний представник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ



Я, Привроцький Віталій Миколайович, 04.01.1976 року народження, по закінченні загальноосвітньої середньої школи у 1990 році був зарахований на фельдшерський факультет Кременецького медичного училища, Тернопільської області. У період з червня 1992 по травень 1994 року працював на посаді санітара приймального відділу. Закінчив училище дипломом з відзнакою у 1994 році. Отримав спеціальність „фельдшер”.
По закінченні училища працював на посаді завідуючого фельдшерсько-акушерським пунктом у селі Волиця, Лановецького району ,Тернопільської області. В мої обов’язки входило надання медичної допомоги понад 500 особам ,які проживали в селі, що включало надання першої медичної допомоги на догоспітальному етапі, проведення профілактичних оглядів населення , дородовий та післяродовий патронаж вагітних, проведення профілактичних щеплень дітям , виконання лікарських призначень хворим в амбулаторних умовах, ведення відповідної медичної документації.
У вересні 1994 року вступив на медичний факультет Тернопільської державної медичної академії ім. І.Я.Горбачевського ,навчаючись у групі , де більшість предметів викладались англійською мовою. Під час навчання активно займався у науковому хірургічному гуртку, приймав участь в науково-практичних конференціях. З 1999 по 2002 роки за погодженням деканату академії навчався в English College London.
Одночасно навчаючись в академії працював фельдшером на бригаді швидкої допомоги.
Закінчивши медичну академію у 2003 отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Лікувальна справа” та здобув кваліфікацію лікаря.
В серпні 2003 року зарахований на інтернатуру по спеціальності хірургія в Лановецьку центральну районну лікарню, яку закінчив у січні 2005 року про що свідчить сертифікат спеціаліста №2712 від 31.01.2005 року.
По закінченню інтернатури прийнятий на посаду лікаря-ординатора хірургічного відділу в Лановецьку ЦРЛ де працюю по даний час.
Володію розмовною англійською мовою та ПК в межах хорошого користувача.
Шукаю роботу хірурга або медичного представника фармацевтичної фірми у Тернополі та області.
Маю досвід роботи у сітковому маркетингу. Розгляну всі пропозиції.









9.05.2007 Привроцький В.М.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: