Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 PRO

Катерина

Логіст, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з транспортно-експедиторської діяльності

с 08.2023 по 12.2023 (4 месяца)
Тов «Амадеус Марин», Одеса (Транспорт, логістика)

Ведення обліку оренди та відстою вагонів . Обмін з клієнтами Актами виконаних робіт , узгодження , виставлення рахунків . Листування поштою , робота в 1с 8.3 ; введення всіх даних щодо вагонів та їх обліку : взяті в оренду від постачальників , та надані клієнтам . облік документації,підкріплення до бази 1с: Акти прийому - передачі , Акти виконаних робіт , рахунки , протоколи цін , договори. Робота в ARM вантажовласника , AS client. Excell, word , outlook .

Старший прийомоздавальник вантажу та багажу

с 03.2018 по 10.2023 (5 лет 7 месяцев)
Тов «ТІС», Візирка (Транспорт, логістика)

Ведення таблиць в Excel ,розрахунок плат по простою вагонів ГУ-46, виставлення рахунків за подачу/прибирання вагонів ГУ-46а. Телефонні переговори з представниками, листування в Outlook ,контроль недовантаження. Word, Excel, 1с 8,Outlook , АС-клієнт

Прийомоздавальник вантажу та багажу

с 10.2016 по 03.2018 (1 год 5 месяцев)
Тов «ТІС», Візирка (Транспорт, логістика)

Обробка всіх поїздів, які зайшли на станцію : введення вагонів та накладних на всі вантажі в 1с 8, зв’язок з вантажовіжправниками щодо вагонів , обробка документації ГУ-45 , заявки щодо недовантаження , комерційний огляд вагонів , складання актів ГУ-23 щодо комерційного стану вагонів , контактування та передача документів клієнтам та вантажоотримувачам . Телефонні дзвінки, пошта, Excel, Word.

Комерційний агент, Старший комерційний агент, заступник Начальника вантажного району

с 11.2014 по 10.2016 (1 год 11 месяцев)
Одеська залізниця, Візирка (Транспорт, логістика)

Одеська залізниця, ст.Чорноморська (під'їзна колія ТОВ ТІС) Комерційний агент. Постановка та зняття вагонів з простою, оформлення пам’яток ГУ-45, оформлення відомостей ГУ-46 за користування вагонами, платформами. зняття з підприємства грошей за користування вагонами; оформлення перевізних документів на вагони в АРМ ТВК .Комерційний огляд вагонів. Складання актів ГУ-23, оформлення телеграм.Підготовка документів для відправлення поїздів. Оформлення перевізних документів на вагони, платформи, розрахунок та прийняття документів до перевезення. Робота з клієнтами по телефону.Робота в АРМ ПЗ, АРМ ТВК, АРМ ПРО, Microsoft Word, Excel, АС МЕСПЛАН. Складання накопичувальних ФДУ- 92, звітів ГУ-3, ФДУ -91, ФДУ 93. Складання комерційних актів ГУ-22. Робота з документацією. З 2016 року – старший комерційний агент. Заміщення начальника вантажного району під час його відсутності.Майже рік вирішення всіх питань щодо комерційних актів , їх складання ,урегулювання всіх конфліктних ситуацій з клієнтами . Контроль посвідчень клієнтів . Контроль роботи всіх працівників станції ,табелювання працівників , складання графіку робот , вирішення конфліктних ситуацій , робота з відділом кадрів щодо лікарняних та відпусток. Робота з ревізорами.

Менеджер з логістики

с 10.2013 по 04.2014 (6 месяцев)
Сім ЛТД, Южне (Будівельна промисловість, деревообробка)

Робота з клієнтами по телефону, прийом та оформлення замовлень, робота в програмі ІТМ, Leader task, Microsoft Word, Excel, контроль над виконанням замовлень, приймально-здавальних актів. Замовлення сировини, контроль сировини. Оформлення касових документів, координація водія щодо заказів , розробка маршруту для доставки товарів та отримання замовлених матеріалів на склада

Образование

ОНМУ

ФТТС, Одесса
Высшее, с 2007 по 2013 (6 лет 3 месяца)

Организация перевозок и управление на транспорте (морском).

Дополнительное образование и сертификаты

UCU BUSINESS SCHOOL

2023, 3 дні

1S, Бухгалтерський та податковий облік

2014

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Шукаю роботу бажано у Пересипському районі ( Котовського) або центрі міста. Графік з 09:00.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: