Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 июля 2009

Тетяна

Журналист, 1 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Винница, Ивано-Франковск, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Шановна редакція!

Моє ім’я Тетяна Івасин, мені 23 роки. Зараз я працюю у міській газеті «Тандем прес» журналістом. Я звертаюся до Вас тому, що я зацікавлена у новому досвіді роботи у сфері журналістики. Ви висвітлюєте актуальні теми з життя людей у різних частинах України і, можливо, новий погляд на ці події Вам знадобиться.

Загальний досвід роботи журналістом – 2 з половиною роки. Коли я беру інтерв’ю, я намагаюся ставити неочікувані і цікаві запитання. Під час написання статті використовую декілька джерел інформації щоб зробити матеріал об’єктивним. Незважаючи на те, що у мене немає професійної освіти журналіста, я маю те, що у даній сфері є навіть більш важливим. Це досвід роботи і бажання професійного росту у даній галузі.

Я не істерична людина і не втрачаю спокій, коли стикаюся з труднощами. Я готова до нових випробувань. Детальніше про себе я написала у резюме, яке додаю до листа. Вдячна Вам за час, який Ви витратили на мій лист і сподіваюся на відповідь.

З повагою,

Івасин Тетяна

Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Журналіст
Киев

Журналіст
Киев, Удаленно

Журналист
Ужгород, Удаленно

Журналіст
Удаленно

Кореспондент, телеведучий
Киев

Журналіст, копірайтер (SMM)
Львов, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: