Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 января 2017

Валерия

Актер, модель, ведущая, хостесс, аниматор

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ведущая, аниматор

с 01.2012 по 01.2017 (5 лет)
Агенство событий "Премьера", Запорожье (Культура, шоу-бизнес, развлечение)

Образование

КНУКиИ

Режиссер эстрады и массовых праздников, Киев
Высшее, с 2015 по 2019 (3 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Фотографія Контент-менеджмент Ведение мероприятий Аниматор Хостесс

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Освіта: Отримала позашкільну освіту в Дитячій школі мистецтв №4, напрям підготовки театральне мистецтво. Закінчила Запорізький ліцей №34. З 2015 року навчаюсь в Київському національному університеті культури і мистецтв, факультет «Режисури і шоу-бізнесу», спеціальність « Режисер естради і масових свят».
Досягнення: володар Гран-прі Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Зірки пекторалі» (2014 р. осіння сесія), лауреат 1 ступеня Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Золота осінь», лауреат 1 ступеня Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості « Зірки Пекторалі» (2014 р. літня сесія) та ін. Випускала власну газету в школі, за що отримувала нагороди. Отримала нагороду за найкращу рецензію фільму «Шоу Трумана» , а також краща стаття присвячена екологічним проблемам на Міжнародному конкурсі есе на задані теми від Академії Української Преси. Ведуча свят районного, міського та обласного рівня у місті Запоріжжя.
Навички та знання: ведуча концертних програм, дитячих свят та урочистих заходів різного рівня. Виступаю у розмовному жарні, як актор та виконавець, а також як режисер. Володіння комп’ютером та програмами Office. Ділове спілкування та робота з людьми. Гра на фортепіано(рівень: початківець), естрадний спів, хореографічні навички. Здібності у галузі декоративно-прикладного мистецтва. Комунікабельна та легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку. З 2010 року почала працювати аніматором, з 2013 року ведучою свят для дітей. Володію навичками фото- та відео- зйомки. Редагую та створюю відео контент , музику для свят, володію майстерністю створення сценаріїв. Пишу статті, есе, публікації а також художні твори. Досить ерудована та постійно розвиваюсь в різних напрямках.
Мова: українська – рідна, російська – вільно, англійська – середній рівень, достатня для спілкування
Активність : вела активну діяльність у шкільному самоврядуванні , займаюсь волонтерською діяльністю. Активно проявляю себе як у межах університету так і на концертних площадках.
Особисті данні: відповідальна, комунікабельна, швидко засвоюю нову інформацію, старанно виконую надані мені завдання.
Інтереси: література, музика, театр, постановки культурно-дозвільних заходів, хореографічні постановки, інтерактивні та ігрові програми для дітей.
Рекомендації: на вимогу роботодавця від викладачів та директора агентства подій «PRемьера – PRаздник», Запорізької дитячої школи мистецтв № 4, завідуючої кафедри «Режисури естради та масових свят» КНУКіМ

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: