Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2023 PRO

Максим

Картограф, землеустроитель

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст відділу аналітики та забезпечення оперативного реагування на порушення земельного законодавства Департаменту контролю за використанням та охороною земель

с 05.2021 по наст. время (3 года)
Державна служба України з питань гоедезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр), Київ (Здійснення повноважень стосовно контролю за дотриманням вимог земельного законодавства у відповідності до вимог чинного законодавства)

Здійснення планових та позапланових заходів державного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними, державними органами влади та контроль діяльності підпорядкованих територіальних органів у сфері здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

Державний інспектор у сфері контролю за використанням та охороною земель

с 09.2017 по 05.2021 (3 года 8 месяцев)
Головне управління Держгеокадастру у Київській області, Київ (Здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель на території міста Києва та Київської області)

Проведення планових та позапланових перевірок дотримання вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними та державними органами влади.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

Образование

НУБіП України

Землевпорядкування, Киев
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет 3 месяца)

Землевпорядкування - це система державних заходів по реалізації земельного законодавства, спрямованого на організацію повного та раціонального використання земель, а також засобів виробництва, нерозривно пов'язаних із землею з метою ефективного суспільного виробництва

Знания и навыки

AutoCAD MS Excel MS Word ArcGIS Adobe Photoshop ГІС Adobe

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

2000 – 2011 рр. – навчання в Торговицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (с. Торговиця Новоархангельського р-ну Кіровоградської області)
2011 – 2016 рр. – навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті «Землевпорядкування». Отримано диплом магістра за спеціальністю «Землеустрій та кадастр».

Досвід роботи:
2013 р. – проходження практики в ДП «Київський науково – дослідний та проектний інститут землеустрою» у відділі прогнозування використання та охорони земель.
З липня 2015 – по серпень 2017 року – працював в Державній установі «Інститу охорони грунтів України» у лабораторії геоінформаційних систем, обробки інформації та експериментальних досліджень на посаді провідного фахівця.
В подальшому з 01.09.2017 по 11.05.2021 час працював в Головному управлінню Держгеокадастру у Київській області на посаді державного інспектора у сфері контролю за використанням та охороною земель - головний спеціаліст відділу здійснення державного контролю за додержанням земельного законодавства та оперативного реагування Управління з контролю за використанням та охороною земель.
З 12.05.2021 по теперішній час працюю в Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) на посаді головного спеціаліст відділу аналітики та забезпечення оперативного реагування на порушення земельного законодавства Департаменту контролю за використанням та охороною земель.
До посадових обов'язків належить здійснення планових та позапланових заходів державного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними, державними органами влади та контроль діяльності підпорядкованих територіальних органів у сфері здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

-Вільно володію українською мовою, російська – на розмовному рівні.

Особисті якості:
•акуратність;
•активність;
-здатність швидко навчатися;
-працездатність;
-дружелюбність;
-старанність;
-комунікабельність;
-відповідальність;
-почуття гумору;
-енергійність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: