Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Вікторія

Спеціаліст з тендерів, менеджер проєктів, керівник відділу, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київських інститут бізнесу і технологій

Менеджмент, менеджер-адміністратор, Київ
Высшее, с 2011 по 2016 (4 года 4 месяца)

Дополнительное образование и сертификаты

Київських технікум залізничного транспорту

2005-2009

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Працюю у компанії ТОВ ,,Сільпо- Фуд,, у комерційному відділенні. Займаюся тендерами, а також проектами , які не підпадають під стандарти компанії. Маю проекти з такими компаніями як Джі Ті Ай, Нестле, ПриватБанк, Макдонольдс. Наразі працюю над проектом Гудгрейноіл, Адідас та паралельно внутрішній проект по розробці святкових кодарункових наборів.
На попередній роботі, де працювала до 2023р. займала посаду помічника керівника - організовувала та розвивала напрямок по Пест контролю. Активно шукала клієнтів , проводила виїзні аудити з метою впровадження ХАССП на підприємстві. Займалася тендерами, співпрацювала з Держпродспожив службою по впровадженню стандартів ISO на підприємсвах, приймала участь у вебінарах по PEST контролю. Проводила співбесіди, писала посадові інструкції ї проводила навчання.
З 2008 року і до 2017 працювала на ПрАТ Укрзалізниця - черговою по станції. Моїми обов'язками були організація логістичних переміщень поїздів на певній дільниці та закріпленій за мною станції. Планування та організаці безперебійної роботи, замовлення вагонів, проведення інструктажів та навчання працівників, організація безпечного та безперебійного пропуску та приймання поїздів, а також вчасне сформування та розформування вантажних поїздів.

Маю досвід роботи в програмі 1С, MS office, Outlook,CRM, Binotel. Маю початкові навики роботи в Автокад , Ілюстратор.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: