Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2024 PRO

Дмитро

Системный администратор, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Южный
Готов работать:
Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер із застосування комп’ютерів

с 11.2022 по наст. время (1 год 5 месяцев)
КНП Спортивно-оздоровчий комплекс «ОЛІМП», Южный (Краса, фітнес, спорт)

Навички: Встановлення та налаштування Windows Server 2003-2022, Windows XP - 11. Встановлення та налаштування ORACLE 9i та 11g. Налаштування створення резервних копій баз даних. Створення образів системних дисків для резервування систем на Windows Server 2003-2022, а також створення образів робочих станцій на Windows XP - 11 за допомогою Acronis True Image та R-Drive Image. Налаштування та обслуговування віртуальних машин на Vmware Workstation. Діагностика та усунення несправностей при ремонті серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів. Володіння Microsoft Word, Excel і Access на рівні PRO. Написання невеликих додатків у Microsoft Access. Знання мови SQL. Трохи Python.

Особисті якості:
Аналітичний склад розуму, освоєння будь-якого програмного забезпечення в найкоротші терміни, здатність ухвалювати нестандартні рішення, працездатність, стресостійкість, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, акуратність, порядність. Шкідливих звичок не маю. Зовсім.

Хобби: Компьютерная графика. Эзотерика.

Інженер із застосування комп’ютерів

с 03.2004 по 11.2022 (18 лет 8 месяцев)
АТ "ОПЗ", Южне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Адміністрування баз даних ORACLE 9i і 11g, SYBASE. Адміністрування серверів з Windows Server 2003-2008. Налаштування локальної мережі. Забезпечення мережевої безпеки. Адміністрування Клубної системи спорткомплексу, готельної системи Fidelio, системи з продажу квитків на заходи ARENA. Інсталяція та обслуговування клієнтів SAP. Обслуговування робочих станцій (у кількості 80+ шт.). Написання інструкцій для користувачів робочих станцій. Обслуговування принтерів і факсів. Збирання робочих станцій, встановлення і налаштування ОС та програмного забезпечення. Ремонт і чищення серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів.

Образование

Одеський Державний Політехнічний Університет

Автомобіле та тракторобудування., Одеса
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

Знания и навыки

Администрирование компьютерных систем

Знание языков

Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: