Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2017

Володимир

Директор, головний інженер елеватора, зернопереробного підприємства

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Днепр, Житомир, Киев, Луцк, Ровно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Викладач університету (доцент)

с 09.2008 по наст. время (15 лет 8 месяцев)
Житомирський національний агроекологічний університет, Житомир (викладання спецдисциплін)

паралельно працюю на виробництві - надаю консультації виробникам і розробляю технології, машини, обладнання для зберігання та переробки зерна

Образование

Камянець-Подільський сільськогосподарський інститут

Факультет механізації с.-г. виробництва, спеціальність - інженер-механік, Камянець-Подільський
Высшее, с 1980 по 1987 (6 лет 9 месяцев)

В 1987 році - закінчив з червоним дипломом факультет механізації Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту;
В 1989-1992 рр.. - аспірант ІМЕСГ УААН (с. м. т. Глеваха, Київська область), захистив дисертацію по спеціальності – «Механізація сільськогосподарського виробництва», кандидат технічних наук;
В 1996 - 1999 рр..- навчався в докторантурі ІМЕСГ УААН (с. м. т. Глеваха) по спеціальності «Механізація сільськогосподарського виробництва»; одночасно працював на виробництві.

Знания и навыки

Глибокі знання в області зберігання та переробки зерна

Знание языков

Немецкий — средний

Дополнительная информация

Загальний стаж роботи – 30 років. На початку трудової діяльності працював інженером по ремонту с.-г. техніки, головним інженером, керівником с.-г. підприємства в Хмельницькій області. Пізніше організував підприємство, яке займалось комерційною діяльністю, - в т. ч. і прямими продажами сільгоспвиробникам паливо-мастильних матеріалів, мінеральних добрив, засобів захисту рослин; закупівлею і продажем зерна у великих об’ємах.
Комерційна діяльність і тісна співпраця із сільгоспвиробниками підштовхнули до створення підприємства із зберігання та переробки зерна на борошно і крупи.
В зв’язку з цим, освоїв і досконало знаю сучасні технології зберігання та переробки зерна, машини та обладнання елеваторів і зернопереробних підприємств. Займаючись науковою діяльністю розробляв і продовжую розробляти (на рівні патентів на винахід) технології, машини та обладнання для елеваторів і зернопереробних комплексів.
Крім того, під час керівництва підприємствами, займався розробкою бізнес-проектів в галузі агропромислового виробництва і переробки с.-г. продукції, їх погодженням у всіх "службах", підбором обладнання, будівництвом різних об'єктів, в т. ч. елеваторів і зернопереробних комплексів.
Окремо хочу відмітити керівництво проектом з розробкою технічної документації, підбором обладнання і будівництвом зернопереробного комплексу (заготівля та зберігання зерна, виробництво борошна, різних видів круп), що може переробляти до 15 тисяч тонн зерна в рік (м. Старокостянтинів, Хмельницька область). При чому, для пропарювання і сушки зерна гречки вперше в Україні було розроблено і використано обладнання для котельні, що працює на шелусі гречки. Будівництво об’єкту господарським способом і поагрегатна закупівля обладнання з монтажем його власними силами дозволили зменшити вартість об'єкту на 47%. Об'єкт було спроектовано, збудовано і здано в експлуатацію в короткий термін, менше ніж за вісімнадцять місяців.
На високому рівні знаю планування, управління виробництвом; господарське, цивільне, адміністративне і трудове право. На достатньому рівні – бухгалтерський облік і аудит підприємств. Маю водійські права та власний автомобіль.
На даний час працюю доцентом факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету, викладаю дисципліни «Машини і обладнання для переробки та зберігання зерна», «Інноваційно-інженерні рішення в технологіях переробки та зберіганні зерна», паралельно працюю із сільськогосподарськими виробниками – займаюсь закупкою, продажем зерна, надаю консультації із переробки зерна. Шукаю постійну роботу на виробництві.
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: