Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2017

Алла

Продавец-консультант, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем'янчука

Еономічний." Менеджмент організацій і адміністрування"., Рівне
Высшее, с 2011 по 2017 (5 лет 5 месяцев)

У 2015 році закінчила приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем'янчука" за напрямом підготовки "Менеджмент" та здобула кваліфікацію бакалавр з менеджменту, менеджер адміністратор. Викладач економічних дисциплін.
У 2017 закінчила вище згаданий навчальний заклад та отримала диплом з відзнакою здобувши кваліфікацію " Магістр з менеджменту організацій і адміністрування, менеджер (управитель) організації."
Також маю диплом университету прикладних наук імени Яноша Кодолані спеціальність " Туризм і готельно-ресторанні послуги" який знаходиться в процесі нострифікації.

Дополнительная информация

Цілеспрямована, маю активну життєву позицію. Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна. Відповідально відношусь до роботи. Толерантна в спілкуванні. Не маю шкідливих звичок. Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: