Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 ноября 2017

Тетяна

Менеджер по работе с ведущими клиентами, 6 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний економіст по залученню корпоративних клієнтів.

с 09.2008 по 01.2011 (2 года 4 месяца)
ВАТ «Банк» Фінанси та Кредит», Кропивницкий (Кировоград) (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення корпоративних клієнтів. Проведення зустрічей. Підбір та презентація банівських продуктів. Налагодження та підтримання тісного звязку з існуючою клієнтською базою.

Образование

Кіровоградський Національний Технічний УНІВЕРСИТЕТ

Магістр з відзнакою за спеціальністю «Облік та аудит»., Киев
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Студенти готуються для роботы на підприємствах, банівських, страхових, фінансових установах, податкових інспекціях, контрольно-ревізійних управліннях, аудиторських фірмах.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ





Красношлик Тетяна Миколаївна
Дата народження:20.06.1983р.
Сімейний стан: заміжня, донці 5 років.
Контактний телефон: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Адреса: м. Кіровоград, пров. Халтуріна буд. 38



Освіта: у 2005 році закінчила КНТУ та отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Облік та аудит».

Досвід роботи:
З 2011р. по 2014 р. займалася підприємницькою діяльністю в сфері торгівлі одягом.
З 12.09.2008 р. по 20.01.2011 р. працювала в ВАТ «Банк» Фінанси та Кредит» на посаді провідного економіста по залученню корпоративних клієнтів.
З 23.09.2005р. по 18.03.2008р. працювала в ВАТ «Райфайзен Банк Аваль» на посаді провідного економіста у відділі супроводження кредитів юридичних осіб, паралельно виконувала обов’язки секретаря кредитного комітету. Здобула досвід роботи з різного роду документами ( банківська, юридична документація, експертиза та оцінка майна и т.д.), зокрема перевірка її відповідності вимогам законодавства організації та координування роботи підпорядкованих районних відділень.
З 01.04.2004.р по 13.06.2005 р. працювала в приватній фірмі ТОВ «Куртаж», на посаді бухгалтера-касира, потім у відділі збуту менеджером. За час займання посади менеджера, мені вдалося налагодити тісний та постійний зв'язок з оптовими покупцями продукції, за рахунок чого показники збуту значно зросли.
Мета отримання посади: Особиста реалізація, використання отриманих знань та навичок на практиці, набуття досвіду.
Особисті якості: порядність, висока працездатність, акуратність, відповідальність, точність старанність, організованість, комунікабельність, товариськість, схильність до самовдосконалення, маю організаторські здібності. Легко та з задоволенням самонавчаюсь, багато читаю.
Додаткова інформація: вільно працюю Word, Exel, знайома з Access, 1C Бухгалтерія, Клієнт Банк, користуюсь Internet, офісною технікою, легко та швидко засвоюю програмне забезпечення, 4 роки керую авто, легко спілкуюсь. Маю широке коло друзів та знайомих, які є фахівцями у різних сферах діяльності, що не раз допомагало вирішувати робочі питання.

Самодостатня особистість, що без сторонньої допомоги, керуючись власним ресурсом, в змозі вирушити поставленні перед нею задачі, здатна стати цінним співробітником для компанії.


Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: