Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2017

Світлана

Технолог харчової промисловості, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 01.2017 по 03.2017 (2 месяца)
Лігос, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Технолог

с 06.2016 по 01.2017 (7 месяцев)
Делікація, Ивано-Франковск (харчова промисловість, кондитерська справа)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Технолог

с 05.2007 по 06.2016 (9 лет 1 месяц)
Лігос, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

технолог

с 04.1991 по 08.1997 (6 лет 4 месяца)
Надвірнянський хлібокомбінат, Надворная (виробництво хлiба та хлiбобулочних виробiв)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Образование

Інститут харчової технології

Технолог харчової промисловості, Киев
Высшее, с 1986 по 1991 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Особисті якості:
комунікабельність
відповідальність
уважність
фізична витривалість

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: