Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Сергій

Технолог харчової промисловості, пекар, кондитер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню

с 01.2007 по наст. время (17 лет 4 месяца)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Відкриття закладів громадського харчування та Корекція діючого меню

Образование

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Польща Ченстохова

2016

Знания и навыки

Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні

Дополнительная информация

Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: