Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 мая 2018 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3920470

Начальник планово-економічного підрозділу

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник планово-економічного управління

с 08.2005 по 06.2016 (10 лет 10 месяцев)
ПАТ "Укргазвидобування", Київ (Видобуток газу та нафти)

1.Бюджетування та управлінський облік. Розробка методології та впровадження системи планування фінансово-господарської діяльності компанії та формування комплексної управлінської звітності. Організація розробки довгострокових та оперативних бюджетів, контроль за їх виконанням.
2.Аналітична діяльність. Аналіз фінансової та управлінської звітності, оцінка результатів виробничо-господарської діяльності компанії, її структурних одиниць, та ефективності окремих операцій. Виконання розрахунків інвестиційних проектів, економічне моделювання, оцінка бізнес ризиків.
3.Управління собівартістю. Розробка та впровадження нормативних документів з питань обліку та калькулювання собівартості продуктів – забезпечив розробку 8 стандартів підприємства, в тому числі в основних сферах діяльності Компанії: видобуток та переробка вуглеводнів. Контроль витрат і забезпечення ефективного використання фінансових ресурсів.
4.Робота з органами державного управління. НКРЕ, Мінпаливенерго, Мінекономрозвитку, Мінфіну з питань ціноутворення (газ природний, електроенергія), фінансового планування та звітності.
5.Законотворча діяльність. Приймав участь у розробці законодавчих актів з питань оподаткування, зокрема у формуванні моделі рентних платежів, ціноутворення на газ природний.
6.Управлінська діяльність. Безпосереднє керівництво управлінням (9 чоловік), координація діяльності економічних підрозділів на 10-ти філіях. У 2013-2014рр. – керівник проекту по впровадженню SAP в ПАТ «Укргазвидобування».

Образование

Київський Національний Економічний Університет

Факультет економіки та управління, спеціальність: менеджмент організацій, Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Office FinExpert

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Знання національних та міжнародних стандартів обліку, методів ціноутворення. Аналітичні здібності, системне мислення, прагнення розвитку та підвищення професійного рівня, комунікабельність, ініціативність, відповідальність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: