Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Микола

Агроном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Виконавчий директор

с 10.2019 по 12.2021 (2 года 2 месяца)
Тов АПК "Докучаєвські чорноземи", Карлівка (Сільське господарство, агробізнес)

Організація виробничогосподарських робіт на підприємстві.Контроль виробничих процесів на підприємстві по виробничих підрозділах.Розробка виробничих планів робіт та технологічних карт вирощення с\г продукції. Складання контрактів по закупівлі мінеральних добрив,засобів захисту рослин, насінневого матеріалу. Конроль за використанням ТМЦ та машино -тракторного парку підприємства,додержання технології вирощення с\г культур.Моніторинг стану посівів с\г культур і занесення даних в КРОПІО. Організація і контроль за збиранням врожаю с\гкультур та якісного зберігання продукції на складах. Контроль реалізації продукції.Додержання правил безпеки при виконанні робіт.Організація і контроль збереження майна підприємства та правильного його використання.Постійне дослідження ринку с\г продукту; підбір нових урожайних сортів і гібридів; впровадження в виробництво нових економічно заощадливих технологій.

Агроном

с 03.2015 по 06.2019 (4 года 3 месяца)
ТОВ. АФ. "Добробут", Козельщина (Сільське господарство, агробізнес)

Організація виробництва продукції рослинництва підприємством. Складання виробничих планів,Технологічних карт вирощення с\г продукції.Систем живлення і захисту рослин,обробітку грунту. Організація господарсько-польових робіт,комплектація агрегатів.Контроль за використанням ТМЦ, роботи агрегатів,додержання технології вирощення с\г культур.Додерження правил техніки безпеки при виконанні польових, господарських та ремонтних робіт. Моніториг стану посівів ізанесення даних в КРОПІО.Організація і контроль якості збиранняі зберігання с\г продукції. Ведення і контроль документації обліку продукції рослинництва, використання ззр, добрив і насінневого матеріалу.Підбір нових високоврожайних сортів і гібридів.Впровадження новітніх технологій.

Агроном із захисту рослин

с 03.2008 по 03.2015 (7 лет)
ТОВ. АФ. "Добробут", Козельщина (Сільське господарство, агробізнес)

Складання виробничих планів, ситем живлення і захисту рослин.Розрахунок потреби мінеральних добрив і засобів захисту рослин для підприємства.Організація виконання робіт по внесенню мінеральних добрив та засобів захисту рослин.Додержання правильності дозування та строків і правил внесення засобів захисту рослин.Обов"язкове дотримання правил техніки безпеки при роботі з ядохімікатами. Ведення облікової документації, занесення даних в КРОПІО.Моніторинг стану полів, конроль використання засобів захисту.

Директор

с 09.2000 по 12.2007 (7 лет 3 месяца)
Стов "Пасічники", Пасічники (Сільське господарство, агробізнес)

Організація роботи структурних підрозділів.Вирішення питань фінансово економічної і виробничогосподарської діяльності підприємства.Підбір кваліфікованих кадрів. Контроль роботи всих служб і підрозділів підприємства з метою забезпечення доброякісного збереження і ефективного використання майна підприємства. Контроль за фінансовр-гоподарськими результатами діяльності підприємства. Впровадження нових економічно вигідних методів управління,використання енргонасиченої с\г техніки,новітніх розробок в сфері насінництва і засобів захисту рослин.Дотримання законності в діяльності підприємства в відношенні до партнерів по бізнесу і працівників підприємства.

Агроном

с 03.1999 по 12.2021 (22 года 9 месяцев)
Тов АФ "Добробут", Козельщина (Сільське господарство, агробізнес)

Головний агроном

с 03.1999 по 09.2000 (1 год 6 месяцев)
КСП "Перше Травня", Глибока Балка (Сільське господарство, агробізнес)

Складання виробничих планів підприємства, технологічних карт вирощення с\г продукції, систем жвлення і захисту рослин, обробітку грунту.Організація господарсько-польових робіт, комплектація агрегатів,забезпечення матеріально-технічних засобів виробництва.Контроль використання ТМЦ, якості виконання польових робіт, додержання технології вирощення с\г культур.Додержання теніки безпеки при виконанні робіт.Моніторинг посівів ізанесення даних в Книгу історії полів.Організація якісного збору врожаю,контроль за зберіганням зерна на току. Ведення облікової документації, відображення даних в звітах і бухгалтерських документах.Впровадження нових технологій, підбір високоврожайних сортів і гібридів.

Образование

ПДАА

Агрофак, Полтава
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)

Набута спеціальність Вчений агроном.

Дополнительное образование и сертификаты

Павлоградський машиностроительный техникум

1976-1980

Водитель категории В С

1988

Знания и навыки

  • MS Office
  • Cropio
  • Організація управління виробничим підрозділом.
  • Навички роботи з комп"ютером в Excel i Cropio.
  • Управління персоналом,вимогливість,пунктуальність,динамічність.
  • Комунікабельність
  • Робота в команді
  • Постійне підвищення професійних знань і навиків.

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Стаж роботи в рослинництві 22 роки. 2022-2019 - Виконавчий директор Тов.АПК"Докучаєвські чорноземи" 2019-2007 -Агроном Тов. АФ "Добробут" 2006-2000 - Директор Стов "Пасічники" 2000-1999 - Головний агроном КСП "Перше Травня". 1998-1996 - Завідуючий господарством ОСГ "Шевченкове". 1996-1992 - Голова Шевченківської сільської ради. 1992-1989 - Завідуючий майстернею колгоспу ім. "леніна". Можливість переїзду Харків, Дніпро.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: