Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 декабря 2023 PRO

Андрій

Інженер-кошторисник, 36 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з кошторисної роботи

с 05.2023 по наст. время (11 месяцев)
ТОВ "Sota development", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення, постійне оновлення бюджетів РПА,Перевірка АВР,Внесення АВР в РПА,Обрахунок проектних об'ємів робіт (детально моноліт, кладка) по аналогії: фасад, оздоблення, покрівля, інженерія, благоустрій (з урахуванням особливостей кожної секції, та внесенням % на зміни, доповнення, здорожачання, тощо),Перевірка КП (перевірка V робіт, погодження одиничних вартостей, оцінка та аналіз, % зменьшення пропозиції),Формування ТЗ згідно виданих проектних данних, специфікацій, тощо та формування тендерних таблиць,Комунікація з підрядниками та Керівниками проекту (щодо погодження КП),Інші робочі питання: поїздки на майданчик, присутність на нарадах (обговорення, аналітика, тощо).Проект: ЖК SOTA DUET сторона замовника

Інженер з проектно кошторисної роботи

с 04.2022 по наст. время (2 года)
ТзОВ "Ріел Енерго", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Внесення/формування АВР УПР в 1С, формування реалізації на замовника в 1с Бух. Робота з 205,231,361 рахунками, погодження рахунків на оплату,перевірка та погодження комерційних пропозицій від підрядних організацій. Обрахунок проектних об'ємів робіт. Формування та погодження договірних цін у замовника, Формуваннякалькуляції будівництва. СкладанняАВР, ведення реєстру актів. Проведення розподілу актів на ФОП та ТзОВ. Перевірка та внесення звітності виконаних робіт на буд майданчику на видачу заробітньої плати виконавцям робіт. Формування договірних цін в АВК на замовника державних обєктів, формування актів КБ2-в.Фактичний обмір виконаних робіт при необхідності,погодження додаткових робіт із замовником. Поїздки на майданчик, присутність на нарадах, аналітика собівартості будівництва, обговорення критичних питань та необхідність дій для їх вирішення. Обєкти: ЖК "Шенген" ЖК "Дольче Віта" ЖК "Компаньйон", Реконструкція обєкту "О2" із сторони Ген.підрядну.

Інженер кошторисник

с 06.2021 по 04.2022 (10 месяцев)
ТзОВ "Авалон-Груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення, постійне оновлення бюджетів РПА,Внесення актів в 1С,Формування фінпланів (місяц, квартал, рік),Формування та внесення заявок на оплату підрядникам по актам виконаних робіт в 1С,Перевірка АВР,Внесення АВР в РПА.Обрахунок проектних об'ємів робіт (детально моноліт, кладка) по аналогії: фасад, оздоблення, покрівля, інженерія, благоустрій (з урахуванням особливостей кожної секції, та внесенням % на зміни, доповнення, здорожачання, тощо),Перевірка КП (перевірка V робіт, погодження одиничних вартостей, оцінка та аналіз, % зменьшення пропозиції),Формування ТЗ згідно виданих проектних данних, специфікацій, тощо та формування тендерних таблиць,Комунікація з підрядниками та Керівниками проекту (щодо погодження КП),Інші робочі питання: поїздки на майданчик, присутність на нарадах (обговорення, аналітика, тощо). Обєкти: Avalon Up. Penta L. Futura Hub.

Майстер дільниці

с 05.2020 по 06.2021 (1 год 1 месяц)
ТзОВ "Альтінг-Груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керування процесом виконання будівельних робіт на об'єкті будівництва, залучення виконавців на виконання робіт, проведення обмірів виконання робіт для формування комерційної пропозиції та замовлення матеріалів для виконання. Приймання матеріалів на об'єкті, обліковування їх на складі будівництва. Здача виконаних робіт замовнику,формування актів прийому передачі робіт, контроль та перевірка якості виконання роботи найманими працівниками. Розрахунок за виконані роботи. Обєкт будівництва "Доміно Плаза" по вул. Угорська 14. Роботи по вітражним конструкціям, скляним конструкціям, та мокрий фасад.

Інженер з проекто кошторисних робіт

с 06.2019 по 05.2020 (11 месяцев)
ТзОВ "Альтінг-груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка договірної ціни та тендерної документації для тендеру.Підрахунок об'ємів та вартості будівництва обєктів будівництва згідно креслень. Формування комерційних кошторисів для замовників. Формування актів виконаних робіт в АВК5. Перевірка актів субпідрядних організацій.

Інженер з проекто кошторисних робіт

с 02.2018 по 06.2019 (1 год 4 месяца)
ТзОВ "Житлоінвестбуд-ЛВ", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання комерційних пропозицій,тендерних пропозицій в АВК та Ексель,складання актів виконаних робіт згідно з обємів,підрахунок обємів по кресленням та виїзд на обєкти для контрольних замірів.Аналіз ринку будівельних матеріалів.

Інженер кошторисник

с 10.2016 по 01.2018 (1 год 3 месяца)
КЕВ м.Львова, Львов (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання в програмному комплексі АВК5 форм КВ-2 та КВ-3,перевірка кошторисів підрядних організацій на відповідність усіх діючих норм,підрахунок обємів будівництва та орієвний розрахунок вартості будівництва згідно наданих обємів.

Образование

Національний університет Львівська політехніка

Інститут будівництва та інженерії довкілля.Промислове та цивільне будівництво, Львов
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет 3 месяца)

Здобув навики проектування,креслення в програмному комплексі Auto Cad,складання кошторисної документації на будівництво

Дополнительное образование и сертификаты

"Сім радикалів"-Психологія

2016,2 міс.

Знания и навыки

АВК MS Excel MS Word AutoCAD Користувач ПК 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Знання норм будівництва, технології з моменту земляних робіт, калькуляції вартості будівництва.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: