Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2017

Олена

Бухгалтер (клиент-банк), офис-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Радецька Олена Петрівна
29.05.1986 р.н.

Контактна інформація: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Місце проживання: м.Київ, Дарницький р-н, вул. Бориса Гмирі

Освіта: вища повна, 2003-2009 р.р. – Київський Національний Економічний Університет імені В.Гетьмана, спеціальність «Облік та аудит», кваліфікація – бухгалтер – магістр з обліку та аудиту;

Досвід роботи:
1) вересень 2007р. – вересень 2012р. - ТОВ "ФОЗЗІ-ФУД" (торгівельна компанія), відділ бухгалтерського обліку та звітності, посада – бухгалтер обліку (облік товарних накладних, списання, повернення.
2) вересень 2012р. – вересень 2015р. – державний службовець, Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація, відділ бухгалтерського обліку та звітності, посада – головний спеціаліст. Посадові обов’язки: організація та контроль за відображенням у бухгалтерському обліку господарських операцій, що проводяться бюджетною установою;
ведення та контроль матеріального обліку балансових рахунків; складання та контроль меморіальних ордерів,видача доручення на придбання матеріальних цінностей від інших організацій та контроль їх своєчасного звітування; складання форм №7м «Звіт про заборгованість бюджетних установ» з повною розшифровкою сум дебіторської та кредиторської заборгованості;складання пояснювальної записки до звіту Ф7;складання картки аналітичного обліку отриманих асигнувань та касових видатків згідно економічної класифікації видатків бюджету;складання місячних, квартальних та річних звітів за формою №2м «Звіт про виконання загального фонду кошторису установи», №4-3м «Про надходження і використання коштів інших надходжень спеціального фонду»;
складання реєстрів юридичних та фінансових зобов’язань розпорядників бюджетних коштів; платіжних доручень (розрахунки з дебіторами та кредиторами) та контроль за надходженням коштів, платежі та залишки коштів за рахунками адміністрації; ведення аналітичного обліку взятих юридичних та фінансових зобов’язань; контроль за системою електронного документообігу АСКОД; знання КЕКВ та їх застосування, ведення бухгалтерського обліку в ИС-ПРО, М.Е.DOC, Local Balans - звітність.
3) вересень 2015р - травень 2016 — Головне Управління Державної казначейської служби України у м.Києві на посаді бухгалтера. Виконувала обов'язки: ведення форм меморіальних ордерів; внутрішніх наказів, складання місячних, квартальних та річних фінансових звітів, річні та поточні плани роботи відділу; інвентаризація товарно-матеріальних цінностей, основних фондів, розрахунків та платіжних зобов’язань; облік майна, товарно-матеріальних цінностей; укладання договорів з працівниками про взяття на позабалансовий рахунок особистих матеріальних цінностей; облік знаків поштової оплати та відправлень поштової кореспонденції, складання проектів договорів на надання платних послуг із замовниками з відповідною кошторисною документацією на підставі потреб, облік дебіторської та кредиторської заборгованості, розрахунки з постачальниками за надані товарно-матеріальні цінності та послуги, облік подорожніх листів легкових службових автомобілів та ведення карток обліку пробігу автомобільних шин, видачу та облік талонів на пальне, акти на списання пального; ведення книги обліку матеріальних та нематеріальних активів, оборотних матеріальних активів, які належать установі, складання актів списання матеріальних та нематеріальних активів; ведення діловодства в відділі, облік та проходження документів у встановлені строки, ведення бухгалтерського обліку в ПАРУС-БЮДЖЕТ.
4) травень 2016 — серпень 2016 Центр соціально — психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва на посаді єдиний бухгалтер, ведення бухгалтерського обліку в бухгалтерській програмі 1С8.2, Фіндокументи, e-tender .
Загальний стаж роботи: 9 років

Особисті якості: комунікабельна, порядна, відповідальна, легко навчаюся роботі, бажаю розширювати знання.

Сімейний стан: з 2012р. розлучена, маю 1 дитину 2009 р.н.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: