Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 января 2018

Яна

Копирайтер, 5 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Украинский Католический Университет

Artes Liberales, История и археология, Львов
Неоконченное высшее, с 2016 по 2020 (3 года 9 месяцев)

Artes Liberales – це унікальна інноваційна модель гуманітарної освіти, яка запроваджується на Гуманітарному факультеті УКУ у вересні 2016 р. Вона дає студентам можливість здобути одну з трьох спеціальностей: «Історія», «Культурологія», «Філологія», а також засвоїти ключові практичні навички та досвід, необхідний для професійної діяльності.
Інституційна традиція Artes Liberales робить наголос на розвиток навичок критичного самостійного мислення, які включають інтелектуальну відкритість до нових ідей і перспектив, готовність шукати відповіді на важкі питання, критично оцінювати власні і чужі погляди, переконання і аргументи. Ця освіта є міждисциплінарною апріорі. Вона передбачає особливий формат взаємодії студентів з викладачем та між собою, зокрема за допомогою інтерактивних методів викладання. Спільне проживання у “кампусах” вважається ідеальним середовищем для освіти в стилі “вільних мистецтв”.
Ідея освітньої моделі «Artes Liberales» базується на поєднанні класичної університетської традиції та інновацій. З одного боку, програма спирається на багаторічний європейський академічний досвід, з другого – пропонована освітня модель є відповіддю на сучасну динамічну ситуацію в суспільстві та на ринку праці.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Opera MS Access Internet Explorer Mozilla Firefox

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Своими сильными сторонами считаю коммуникабельность, системное мышление, ориентированность на результат, позитивное отношение к жизни, хорошие управленческие навыки.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: