Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 августа 2018 PRO

Наталія

Психолог, вихователь, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Боярка, Вишневое (Киевская обл.), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 11.2013 по наст. время (10 лет 6 месяцев)
Детский дом 'Малятко', Киев (Реабілітація дітей з вадами мови і психіки шкільного і дошкільного віку)

Вихователь дошкільної групи для дітей із затримкою мовного розвитку різних рівнів.За час роботи пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціалізацією дошкільне виховання.

Образование

МАУП(Міжрегіональна Академія управління персоналом)

Медична психологія і психокорекція (медичний психолог,викладач вищих навчальних закладів), Киев
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет 1 месяц)

Медична психологія- це наука, що вивчає психологічні особливості людей, які страждають на різні захворювання, методи і способи діагностики психічних відхилень, диференціацію психологічних феноменів та психопатологічних симптомів і синдромів, психологію взаємостосунків пацієнта і медичного працівника, психопрофілактичні, психокорекційні і психотерапевтичні способи допомоги пацієнтам, а також теоретичні аспекти психосоматичних і соматопсихічних взаємовпливів.

Дополнительная информация

Наталія,26 років,за освітою медичний психолог.Працюю в дитячому будинку з психічно хворими дітьми і дітьми з вадами мовлення з листопада 2013 року.З 2009 по 2013 рік проходила навчальну і виробничу практику у Київській психоневрологічній лікарні Павлова №1.На даний час пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціальністю дошкільне виховання.Надалі планую займатись улюбленою справою,вдосконалюватись та вчитися.Розглядаю індивідуальну роботу з дітьми дошкільного віку з різними вадами мови,психологічний супровід та їх підготовку до школи вдома(є досвід).На даний час не розглядаю роботу в садочках.
По всім питанням і пропозиціям можете звертатись по телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»))

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: