Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2017

Ольга

Продавец-консультант, 3 200 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Вараш

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Двірник- прибиральниця

с 12.2002 по 10.2016 (13 лет 10 месяцев)
Кузнецовське Міське Комунальне Підприємство, Вараш (Кузнецовськ) (Надання послуг населенню по прибираню територій і підїздів)

Прибирання закріпленої території від сміття. Вивіз листя в осінній період. Очищення пішохідних доріг від снігу і льоду. Підтримання чистоти і порядку.

Образование

Нововолинський-електромеханічний технікум

Економіка (молодший спеціаліст), Вараш (Кузнецовськ)
Среднее специальное, с 2004 по 2006 (1 год 6 месяцев)

Навчання проводилось на заочній формі. Сесія проходила по-місцю проживання студентів в школі №2 Екзамени теж проходили в м.Вараш і видавались дипломи державного зразка.

Дополнительная информация

Після закінчення Сокиринського ПТУ-36 (Лаборант-овочівник) 1996-1999р. тимчасово працювала на місцевому ринку-продаж хлібобулочних виробів. Потім не працювала а в 2004році влаштувалась в КМКП-двірник до 2016р.Розрахувалась з причин не виплати зарплати. Маю власні захоплення-вишивати картини і різну тематику. Маю сімю-чоловік і син проживаємо всі разом в квартирі. Син навчається в Університеті Драгоманова. Хочу навчитись новому в запропонованій професії мати нові досягнення. Цікаву роботу і гідно оплачувану зарплату.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: