Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 сентября 2023 PRO

Олена

Керуючий, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий магазину

с 11.2013 по наст. время (10 лет 6 месяцев)
Новус Україна, Київ (Торгівля)

Керуючий - це вміння працювати на результат та досягати поставлених планів продаж компанією , і досягати максимального обороту магазину . Забезпечити організацію роботи магазину та обслуговування покупців, дотримуватися стандартів компанії , вміти адаптувати та мотивувати персонал для подальшої роботи в компанії , забезпечити виконання персоналом наказів керівництва та розпоряджень по компанії, відповідати за облік робочого часу персоналу та подачу даних для нарахування заробітної плати , дотримуватись норм чинного законодавства України, правил техніки безпеки, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни. Робота в 1С ,заказ витратних матеріалів для потреб магазину та персоналу , аналіз обороту товару , списання , уцінка. Робота з терміналом сбору даних , вміння працювати в програмі SАР та Супер маг плюс.

Завідуючий складу

с 01.2003 по 07.2011 (8 лет 6 месяцев)
Фуршет, Київ (Роздрібна торгівля)

Образование

Білоцерківський Аграрний Національний Інститут

Менеджмент, Біла Церква
Неоконченное высшее, с 2006 по 2011 (4 года 7 месяцев)

Знания и навыки

Sap

Дополнительная информация

Активна та позитивна людина , яка хоче працювати в доброму колективі на найкращий результат. Готова до навчання і розвитку .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам