Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024 PRO

Артем

Викладач, інструктор гуманітарних наук

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник друкаря

с 04.2017 по наст. время (7 лет 2 месяца)
Вест Лейбл, Хмельницький (Видавництво, поліграфія)

На даний момент працюю помічником друкаря на фірмі ТОВ Вест Лейбл біля флексографічної друкарської машини Nil+Peter, працював друкарем на офсетній рулоній машині Codimag viva 340. На зазначених посадах в мої обов'язки входить підготовка друкарської машини до друку, завантаження та розвантаження матеріалу, змішування фарб та завантаження фарби в машину, перевірка в’язкості фарби, штіфтовка та монтаж друкарського кліше, контроль якості під час друку, ведення звітної документації. Деколи на цьому підприємстві виконую обов'язки системного адміністратора, а також виконую деколи додрукарську підготовку макетів продукції (вичитка та редагування текстів).
На зазначених посадах здобув знання та навики помічника друкаря та друкаря.

Системний адміністратор, монтажник

с 10.2016 по 03.2017 (5 месяцев)
ФріДомНет, Ужгород (Інетрнет-провайдер)

Працював неофіційно у місцевого інтернет-провайдера ФріДомНет на посаді системного адміністратора та монтажника. В мої обов’язки забезпечення стабільної роботи мережі на близько 200 абонентів, обслуговування мережі та мережевого обладнання (роутери, модеми, комутатори), обслуговування серверу та робота з базою абонентів. А також прокладання оптоволоконного кабелю або вита пара та підключення нових абонентів, налаштування абонентського ПК. На зазначеній посаді поглибив свої знання та вдосконалив свої навички у роботі з ПК та комп’ютерними мережами.

Завідувач магазину, касир

с 04.2015 по 10.2016 (1 год 6 месяцев)
Секонд хенд Євроодяг, Ужгород (Торгівля)

В магазині виконував обов’язки касира та завідувача магазином. В мої обов’язки входило обслуговування клієнтів магазину, ведення касової документації та облік видаткових коштів, перевірка готівки сум в касі, дотримання дисципліни праці касової техніки (підрахунок залишків, підтримання ліміту коштів в касі), інкасація в кінці дня, а також консультував покупців магазину щодо асортименту товарів, брав участь у розкладці продукції. В моєму підпорядкувані було 3 продавця-консультанта магазину.
На зазначеній посаді здобув досвід спілкування з покупцями та персоналом, також керування та ведення касового обліку магазину. Працював неофіційно.

Відповідальний секретар видавничого відділу

с 06.2014 по 04.2015 (10 месяцев)
Карпатський університет ім. А. Волошина, Ужгород (Освіта, наука)

У видавничому відділі університету займалися підготовкою до видання та виданням навчально-методичної літератури університету, матеріалів науково-практичних заходів (конференції, семінарів, круглих столів), університетських періодичних науково-фахових видань. Брав активну участь в роботі видавничого відділу університету. Виконував до друкарську підготовку, зокрема займався підготовкою тексту, коректурою, версткою та оформленням дизайну. На зазначеній посаді освоїв та поглибив свої знання та навички у текстових та графічних редакторах MS Word, ABBYY Fine Reader та навички роботи з графічними редакторами Paint, FastStone Image Viewer, Corel.
Поряд з обов’язками у видавничому відділі ще тимчасово виконував обов’язки системного адміністратора університету. В мої обов’язки входило налаштування апаратного і програмного забезпечення для стабільної роботи близько 50- ти одиниць оргтехніки, обслуговування офісної комп’ютерної техніки, тестування апаратного забезпечення, налаштування мереж і мережевого обладнання (роутери, модеми, комутатори), інформаційна безпека, організація резервного копіювання даних, організація віддаленого доступу, підтримка користувачів, проведення закупівель нового апаратного і програмного забезпечення. На зазначеній посаді поглибив свої знання та вдосконалив свої навички у роботі з ПК та комп’ютерними мережами.

Образование

Карпатський університет ім. А Волошина, м. Ужгород

Богословсько-філософський, Ужгород
Высшее, с 2008 по 2014 (5 лет 9 месяцев)

Захистив магістерську роботу на тему: "Концепція істини в релігійній філософії ХХ ст.". Отримав диплом з відзнакою та здобув кваліфікацію магістра богослов'я та філософії, вакладача ВНЗ з суспільно-філософських та богословських дисциплін.
Під час навчання в магістратурі працював у видавничому відділі університету. В мої обов'язки входили редагування та вичитка текстів, які готувалися до друку.

Знания и навыки

CorelDRAW Користувач ПК MS Word ABBYY FineReader Графічні редактори ABBYY FastStone Image Viewer MS Paint Графічний дизайн

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Иврит — средний

Дополнительная информация

Маю значний досвід в написанні наукових робіт (магістерських, бакалаврських) на богословсьо-філософську тематику.
Маю досвід читання лекцій в церковно-парафіальній школі для дітей та молоді на церковно-моральну тематику.
Маю водійське посвідчення категорій А, В, С і С1.
Не служив.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам