Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 июня 2017

Андрій

Юрист-хозяйственник, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Вознесенск
Готов работать:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Курбанов Андрій Вікторович

Контактна інформація:
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: провідний юрисконсульт Миколаївські магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго»
Загальний досвід: складання та супровід господарських договорів, претензій, позовних заяв, представництво інтересів в господарських судах (здебільшого договірні спори), місцевих загальних судах, робота з правоохоронними органами (подання заяви про кримінальне правопорушення, скарг, представництво інтересів цивільного позивача при розгляді кримінальних справ), трудові відносини (основа трудового стажу – робота на підприємствах де чисельність трудового колективу 200-300 працівників), робота з державною виконавчою службою (заяви, скарги, участь в якості представника сторони виконавчого провадження), певний досвід роботи в банківській сфері (кредитні договори, застава, іпотека, звернення стягнення на майно боржника)

Досвід роботи:

11.10.1999-10.07.2000 юрисконсульт ВАТ Трикратський КХП (звільнений за власним бажанням).
11.07.2000-29.01.2001 юрист ЗАТ «Вознесенський консервний завод», звільнений за власним бажанням (на попередньому місці роботи запропонували вищу оплату праці).
31.01.2001-19.01.2004 – юрист ВАТ Трикратський КХП, звільнений за власним бажанням перебуваючи на посаді начальника юридичного відділу). Колектив 325 працівників. Профіль підприємства – зберігання зернових та масличних культур, виробництво та реалізація круп та комбікормів в т.ч. на експорт. Складання та супровід господарських договорів (зберігання, поставка, оренда, купівля-продаж тощо), участь в судових розглядах спорів господарськими та загальними судами. Робота з державною виконавчою службою на стадії примусового виконання рішення суду.
16.02.2004-24.05.2005 – провідний юрисконсульт Філія Відділення Промінвестбанку в місті Вознесенськ Миколаївської області. В обов’язки входило перевірка документів пов’язаних з відкриттям рахунків, супровід видачі кредитів, та виконання умов кредитних договорів, а також робота з боржниками в порядку озовного провадження, через вчинення виконавчих написів, а також на стадії примусового стягнення боргу.
25.05.2005-6.09.2006 – начальник юридичного відділу ДП Вознесенський КХП. Звільнений за власним бажанням.
1.12.2005-27.06.2006 – юрист КП «Вознесенська друкарня (по сумісництву)

3 13.09.2006 по даний час юрист Відокремленого підрозділу Миколаївські магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго» (з 2012 року провідний юрисконсульт). Основне коло питань – перевірка договорів, наказів та розпоряджень, співпраця з правоохоронними органами (поліція, прокуратура), суди, що пов'язано з крадіжками майна, яке перебуває на балансі підприємства, а також з органами ДВС на стадії виконання вироків та рішень суду щодо стягнення грошових коштів, господарські спори.

Освіта: вища юридична кваліфікація "Правознавство"

1993 - 1996р. Вознесенський с/г технікум юридичний факультет
2004 р закінчив Одеський національний університет
ім. І.І.Мечникова

Знання ПК:
робота на ПК на рівні користувача

Мови: українська, російська

Додаткова інформація:
Вік - 41 рік без шкідливих звичок
Сімейний стан – в цивільному шлюбі, син 11 років, готовий до переїзду.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: