Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июля 2023

Роман

Програміст-розробник 1С

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Програміст-розробник

с 08.2017 по наст. время (6 лет 10 месяцев)
ТзОВ "Валько", Львів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Розробка на платформі 8.3 для внутрішньої системи:
Створення РБД на ядрі БСП;
Написання нових АРМ для управління виробничими станками з використанням АРІ, http-сервісів;
Написав backend для веб-кабінету з використанням http-сервісів з використанням таблиць MySQL в команді з веб-програмістами;
Написав backend для мобільного додатку з використанням http-сервісів в команді з веб-програмістами;
Створення нових функцій і можливостей, написання складних звітів і обробок.

Програміст-розробник

с 01.2016 по 07.2017 (1 год 6 месяцев)
ТзОВ "ІТ-Простір", Львів (IT)

Розробка на платформі 8.3 на керованих формах. Створення нових функцій і можливостей в типових і нетипових конфігураціях, розробка складних звітів на СКД, обробок, інтеграція з іншими обліковими системами (в т.ч. з використанням http-запитів, Web-сервісів).

Програміст, керівник проектів

с 02.2011 по 01.2016 (4 года 11 месяцев)
ТзОВ "Медіа-сервіс", Львів (1с:Франчайзі)

На базі "1с:Управління виробничим підприємством" впровадив проект автоматизації на фабриці по виготовленню друкованої продукції. Працівники перенесли ведення обліку з ряду екселівських таблиць в єдину систему.

Автоматизував облік на заводі по виготовленню кришок, виконувався перехід з бази версії 1с:7.7 на базу "1с:Управління виробничим підприємством". В результаті підприємство отримало правильний розрахунок собівартості продукції і правильні фінансові звіти.

В складі команди займався впровадженням проекту автоматизації на ювелірному заводі. Виконався перехід з ряду програм FoxPro на "1с:Управління виробничим підприємством", що в результаті дозволило отримати правильні фінансові показники діяльності підприємства.

Впровадив проект автоматизації на швейній фабриці. Виконався перехід з ряду програм FoxPro та IsPro на "1с:Управління виробничим підприємством", що дозволило уникнути дублювання інформації і бачити всю картину в єдиній системі.

Займався проектом автоматизації на фабриці по виготовленню дверей та кухонь. Виконувався перехід з бази 1с:7.7 на "1с:Управління виробничим підприємством", спроектований і написаний складний конструктор розрахунку вартості продукції, виконані інші необхідні роботи. В результаті підприємство отримало правдиву собівартість продукції і правдиві фінансові звіти.

Програміст-розробник

с 01.2005 по наст. время (19 лет 5 месяцев)
Фріланс, Львів (Розробка, консультаційні послуги)

Для сміттєпереробного підприємства на платформі 8.3 написав нові підсистеми по обліку послуг вивезення сміття та транспортних послуг, розрахунок відрядної зарплати із складним табелюванням відпрацьованого часу. Розроблені окремі робочі місця для менеджерів і керівників. Завдяки цьому працівники компанії відмовилися від калейдоскопу екселівських табличок і мають цілісну картину в межах однієї системи.

Для підприємства архітектури і дизайну на платформі 8.3 розробив нову підсистему управління проектами, що включає в себе облік договорів, об'єктів, стадій робіт, облік виконання робіт, розрахунок відрядної зарплати архітекторів, керівників груп і головних інженерів. Також фіксуються плани виконання робіт, факт виконання робіт, виконується план-фактний аналіз виконаних робіт. Розроблені окремі робочі місця для різних ролей користувачів. Паралельно на вимогу фінансистів оптимізовано фінансовий облік по актах виконаних робіт, списання матеріалів, розрахунок амортизації, формування балансу. Це дозволяє в межах однієї системи отримати необхідну інформацію і відмовитися від низки екселівських таблиць і старої облікової системи.

На кількох бетонних заводах на платформі 8.3 написав нові підсистеми управління автотранспортом, облік шляхових листів, статистика робота автотранспорту, розрахунок відрядної зарплати водіїв тощо. Це дозволило працівникам в одній системі формувати всі документи, а керівництву отримувати оперативну інформацію для прийняття управлінських рішень.

Для енергетичної компанії написав нову підсистему по формуванню податкових накладних, що дозволило бухгалтерам відмовитися від складних рутинних розрахунків при формуванні податкових накладних.

Образование

Національний університет "Львівська політехніка"

Факультет комп’ютерно-інформаційних технологій, кафедра «Системи автоматизованого проектування», Львів
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет 3 месяца)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси бухгалтерського і податкового обліку

2002, 3 місяці

Знания и навыки

Досвід програмування в середовищі 1с:Підприємство 8.3. Знання принципів клієнт-серверної взаємодії (керовані форми). Досвід створення складних звітів, робота з СКД. Використання http-запитів, web-сервісів. Знання бухгалтерського та податкового обліку. Володіння 1с-методологією виробничого обліку. Досвід успішного впровадження проектів на платформі 1с:Підпр-во.

Дополнительная информация

Сертифікати:
- 1с: Спеціаліст по платформі "1с: Підприємство 8".
- 1с: Спеціаліст по прикладному рішенню "1с: Бухгалтерія для України".
- 1с: Спеціаліст по прикладному рішенню "Управління виробничим підприємством".
- Сертифікат про здачу екзамену на знання бухгалтерського та податкового обліку

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: