Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Вячеслав

Заступник головного бухгалтера, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 07.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
ТОВ БКМ Аудит, Київ (Нерухомість)

Ведення бухгалтерського обліку декількох підприємств на спрощеній системі з ПДВ. Взаєморозрахунки з контрагентами. Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості. Створення рахунків та актів надання послуг в 1С БАС корп. Нарахування заробітної плати( в т.ч. відпусток та лікарняних, прийом та звільнення працівників).Створення об'єднаної звітності 1ДФ ЄСВ. Проведення банківських виписок. Реєстрація податкових накладних. Розблокування податкових накладних та подання таблиць даних. Створення Декларацій з ПДВ. Подання Декларацій по єдиному податку, земельному податку та нерухомості. Створення платежів в клієнт-банку. Вміння працювати в системах 1С БАС корп. Арт-Звіт. Вчасно

Бухгалтер

с 10.2021 по 06.2022 (8 месяцев)
ТОВ "Фрі-Енерджи", Київ (Енергетика)

Ведення бухгалтерського обліку декількох ТОВ на загальній системі оподаткування. Оброблення первинних документів. Проведення банківських виписок, Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості. Проведення в 1С актів наданих послуг, прибуткових та видаткових накладних. Нарахування та виплата заробітної плати. Введення в експлуатацію основних засобів. Відображення валютних операцій в1С. Реєстрація податкових накладних. Створення та подання звітів з ПДВ. Створення та подання Об'єднаної звітності 1ДФ та ЄСВ. Створення та подання щомісячних звітів по виробітку електроенергії, а також квартальних звітів 4-НКРЕ та 20-НКРЕ. Вміння працювати в програмах 1С 8 Утп. Медок

Бухгалтер

с 09.2019 по 09.2021 (2 года)
ТОВ "Accace", Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Ведення бухгалтерського обліку , Робота з первинною документацією. Рознесення банківських виписок. Ведення розрахунків з контрагентами. Нарахування послуг. Ведення бухгалтерського обліку 30 ФОП на єдиному податку.
Вміння працювати в програмах 1С8, 1С 8 УТП, Медок.

Бухгалтер

с 06.2017 по 07.2019 (2 года 1 месяц)
ТОВ "Сервісна компанія "Сонячна долина", Київ (Управління та експлуатація нерухомості)

Ведення бухгалтерського обліку, нарахування заробітної плати. Складання та подання фін. звітності. Ведення розрахунків з контрагентами. Нарахування комунальних та додаткових послуг котеджному містечку. Вміння працювати в програмах 1С, Медок.

Заступник фінансового директора

с 04.2011 по 06.2017 (6 лет 2 месяца)
ТОВ "Грін Хауз", Київ (Нерухомість)

Ведення бухгалтерського обліку

Образование

КНУ ім. Тараса Шевченка

Економічний, фінанси, Київ
Высшее, с 2003 по 2009 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Науковий центр "Профіресурс"

2021, 4 місяці

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: