Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2024 PRO

Олена

Завідувач лабораторії, інженер з якості продукції

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідувач лабораторією

с 09.2019 по 10.2021 (2 года 1 месяц)
Макаронна фабрика "Зерно життя", с.Озерянка Житомирський р-н (Харчова промисловість)

1.Забезпечення і контроль функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві, проводення роботи з планування підвищення рівня якості та безпечності при виготовленні продукції.
2.Прийняття участі у поточному і перспективному плануванні технічного розвитку підприємства, його виробничої бази.
3. Прийняття участі у розробленні та освоєнні на підприємстві нових видів продукції.
4.Контроль процесу розроблення, удосконалення і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, створення стандартів і нормативів якісних показників, контроль їх додержання.
5.Аналіз необхідної інформації і показників якості, які характеризують продукцію, що випускається, вживання заходів щодо попередження виробництва і запобігання випуску продукції, яка не відповідає встановленим вимогам.
6.Керування процесом контролю якості та безпечності сировини та готової продукції у процесі виготовлення продукції,
7.Організація випробування сировини та готової продукції в атестованих зовнішніх лабораторіях.
8.Контроль розроблення, з урахуванням вимог чинного законодавства, маркування для продукції, що виробляється.
9.Проведення розслідування причин рекламацій, які надходять від споживачів на продукцію, контроль розроблення та виконання коригуючих заходів щодо усунення встановлених причин.
10.Контроль внесення змін до специфікацій замовника та узгодження їх з клієнтом.
11.Координація виконання заходів за результатами державного нагляду.

Лаборант

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Макаронна фабрика "Зерно життя", с.Озерянка Житомирський р-н (Виробництво макаронних продуктів)

1. Своєчасно і правильно здійснювати вхідний контроль сировини, виконувати лабораторні аналізи вхідної сировини та готової продукції.
2.Контроль дотримання встановленого технологічного режиму на всіх стадіях виробництва.
3. Стежити за справним станом контрольно-вимірювальних приладів і дбайливо поводитися з ними.
4.Обробляти, систематизувати та оформляти відповідно до методичних документів результати аналізів, іспитів, вимірів, вести їх облік в лабораторних журналах.
5.Забезпечувати здорові і безпечні умови праці на робочому місці. Дотримуватися діючих правил і норм по охороні праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки.
6. Виконання інструкції, правила внутрішнього розпорядку, усні і письмові розпорядження та окремі службові доручення завідувача вимірювальної лабораторії.
7.Виконання вимог документів системи управління безпечністю харчових продуктів.

Образование

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Природничий, Житомир
Высшее, с 2012 по 2018 (5 лет 4 месяца)

Дополнительное образование и сертификаты

ТОВ "Стандарт Інновейшн Групп" "Нові правила перевірок виробників харчових продуктів. Вимоги до маркування та пакування. Лаборат

2 дні

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації «Аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів відп

7 днів

Знания и навыки

Користувач ПК Графічні редактори Проведення презентацій Створення презентацій

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: