Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 февраля 2019 PRO

Олександр

Шеф-кухар, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 01.2000 по наст. время (24 года 4 месяца)
Паб, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київський Гуманітарний Інститут

Економіка,фінанси, Київ
Неоконченное высшее, с 2006 по 2009 (2 года 8 месяцев)

Вивчення макро,мікро економіки,бух облік,біржова діяльність,вища математика,маркентинг,мененжмент,керівництво персоналом,теорія ймовірності,фінанси,...

Знания и навыки

Кухарь,су шеф,шеф-кухар

Знание языков

Французский — начинающий

Рекомендации

Лупацький Андрій

Лупацький Андрій

Шеф-кухар, Авеню-33

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Народився в Києві і мешкав(проживал).;1999-2000р.р. - закінчив Київський Кооперативний Єкономічно-Правовий Коледж , по спеціальності кухар 4-ого розряду. З січня 2000р почав працювати кухарем у казино-ресторані "Eltorito"вул Червоноармійська,м.Палац Україна ,Київ... ;Інші заклади : рест." Хата рибака" - старший кухар;кафе "Гренадер"- шеф-кухар; у 2008р.працював в м.Ялта,рест." ВанГог", з 2010-14рр,УАБ: обслуговував кухарем вищі посадові особи країни,а також іноземні делегації...(подробиці при співбесиді...) з липня по жовтень 2014р працював кухарем гарячого процесу в ресторані "VILLER". В жовтні 2014р переїхав в місто Чернігів (по сімейним обставинам). Листопад2014-березень2016р су-шеф ресторан "Авеню 33" (готель Україна) Чернігів;березень-вересень 2016р ,су-шеф рест;."Губерня"
Чернігів ;жовтень2016-травень2017 шеф-кухар бар ресторан караоке "Контрабас" Чернігів . Одружений,є діти. В данний час працюю шеф-кухарем в одному з Чернігівських закладі... Навички:Шеф-кухар керує виробництвом, виконує адміністративну роботу, контролює роботу рядових кухарів і офіціантів. Шеф-кухар організовує банкети, відповідає за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.

Хороший шеф-кухар повинен знаходити рецепти нових страв і удосконалювати старі. Шеф кухар складає меню, стежить за новими тенденціями в ресторанному бізнесі, вивчає попит споживачів.

Одна з основних обов'язків шеф-кухаря - спілкування з персоналом. Шеф-кухар складає графік виходу кухарів на роботу
Шеф-кухар контролює роботу кухарів, стежить за дотриманням працівниками санітарних вимог, роз'яснює співробітникам обов'язки і технологію їх виконання.

Шеф-кухар спілкується з постачальниками, складає заявки на продукти, контролює терміни доставки, асортимент і кількість товару. Шеф-кухар повинен тримати під контролем процес приготування їжі. - Намагаюсь працювати саме так.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: