Олександр
Шеф-кухар, 10 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 41 год
- Город:
- Чернигов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4073875
Опыт работы
Шеф-кухар
с 01.2000 по наст. время
(24 года 4 месяца)
Паб, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Київський Гуманітарний Інститут
Економіка,фінанси, Київ
Неоконченное высшее, с 2006 по 2009 (2 года 8 месяцев)
Вивчення макро,мікро економіки,бух облік,біржова діяльність,вища математика,маркентинг,мененжмент,керівництво персоналом,теорія ймовірності,фінанси,...
Знания и навыки
Знание языков
Французский — начинающий
Рекомендации
Лупацький Андрій
Шеф-кухар, Авеню-33
Дополнительная информация
Народився в Києві і мешкав(проживал).;1999-2000р.р. - закінчив Київський Кооперативний Єкономічно-Правовий Коледж , по спеціальності кухар 4-ого розряду. З січня 2000р почав працювати кухарем у казино-ресторані "Eltorito"вул Червоноармійська,м.Палац Україна ,Київ... ;Інші заклади : рест." Хата рибака" - старший кухар;кафе "Гренадер"- шеф-кухар; у 2008р.працював в м.Ялта,рест." ВанГог", з 2010-14рр,УАБ: обслуговував кухарем вищі посадові особи країни,а також іноземні делегації...(подробиці при співбесиді...) з липня по жовтень 2014р працював кухарем гарячого процесу в ресторані "VILLER". В жовтні 2014р переїхав в місто Чернігів (по сімейним обставинам). Листопад2014-березень2016р су-шеф ресторан "Авеню 33" (готель Україна) Чернігів;березень-вересень 2016р ,су-шеф рест;."Губерня"
Чернігів ;жовтень2016-травень2017 шеф-кухар бар ресторан караоке "Контрабас" Чернігів . Одружений,є діти. В данний час працюю шеф-кухарем в одному з Чернігівських закладі... Навички:Шеф-кухар керує виробництвом, виконує адміністративну роботу, контролює роботу рядових кухарів і офіціантів. Шеф-кухар організовує банкети, відповідає за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.
Хороший шеф-кухар повинен знаходити рецепти нових страв і удосконалювати старі. Шеф кухар складає меню, стежить за новими тенденціями в ресторанному бізнесі, вивчає попит споживачів.
Одна з основних обов'язків шеф-кухаря - спілкування з персоналом. Шеф-кухар складає графік виходу кухарів на роботу
Шеф-кухар контролює роботу кухарів, стежить за дотриманням працівниками санітарних вимог, роз'яснює співробітникам обов'язки і технологію їх виконання.
Шеф-кухар спілкується з постачальниками, складає заявки на продукти, контролює терміни доставки, асортимент і кількість товару. Шеф-кухар повинен тримати під контролем процес приготування їжі. - Намагаюсь працювати саме так.
Похожие кандидаты
Су-шеф
18000 грн, Чернигов
Шеф-повар
Чернигов
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Чернигов, Днепр
,
еще 5 городов
Шеф-повар, технолог
60000 грн, Чернигов, Днепр
,
еще 6 городов