Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июня 2019

Татьяна

Завідуючий господарством, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
64 года
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Николаев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Одружена
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Посада: адміністратор, офіс-менеджер, завідуючий господарством.
Мета: розкрити свій професійний потенціал. Досвід роботи;
1977-1992 - Баштанський Райагробуд - майстер участку, норміровщик, інженер по праці та заробітної плати, інженер виробничо-технічного відділу.
1992 -1995 - Баштанський Пенсійний фонд –спеціаліст 1 категорії, згідно конкурсу.
1995-1997 - Баштанський РАЙНО- бухгалтер-касир.
1997-2008 - Магазин "Геліос" старший продавець-бухгалтер.(продовольча група фасовані та вагові чаї, очищена вода, канцтовари).
2008-2012 - Департамент житлово-комунального господарства м. Миколаїв - головний спеціаліст відділу з контролю за експлуатацією житлового господарства та роботою житлово-експлуатаційних підприємств управління з експлуатації та реформування житлового господарства згідно конкурсом.
2009-2013 - Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Призначена переведенням на посаду спеціаліста I- категорії відділу з впровадження нових форм управління ЖКГ та роботи ОСББ управління інвестицій, координаційної роботи з ОСББ, ОСН та перспективного розвитку ЖКГ. .
2013-2017 - Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Обласна бібліотека для дітей ім. В. Лягіна – провідний інженер, начальник технічного відділу.
Обов’язки: техніка безпеки,охорона праці, цивільний захист, військовий облік, підготовка до зимового періоду будівлі управління та підзвітних закладів районів області та міста,пуск тепла, проведення капітальних та поточних ремонтів, впровадження і розробка інвестиційних проектів, звітна інформація, складання договорів з підприємствами, які надають комунальні послуги та звітність, координаційна робота з технічним персоналом, електриком, сантехніком, забезпечення управління канцтоварами, чистою водою та інше. 2017- Призначена головним спеціалістом управління житлово-комунального господарства
відділу з надання послуг та реформування ЖКГ, на конкурсній основі.
2017- Компанія «Еко-Стар» - менеджер по рекламі (віддалена), ПГС-ЮГ –бухгалтер (віддалена).
Обов’язки: технічний контроль в сфері будівництва, вела контроль щодо підготовки до зимового періоду житлового фонду міста, за експлуатацією житлового господарства та роботою житлово-експлуатаційних підприємств управління, проведення капітальних та поточних ремонтів, впровадження і розробка інвестиційних проектів, звітна інформація, координаційна робота з ОСББ, ОСН та їх створення.
Набула навики: своєчасного і якісного відпрацювання документів, заключення договорів, ведення ділових переговорів, розробка іноваційних проектів, координація роботи технічних працівників щодо ефективної роботи управління, навчилася виявляти та усувати проблеми пов’язані з роботою комунальних служб, освоїла нові форми управління та роботи в команді. Освіта: 01.09.1975-01.03.1978 - Миколаївський сільськогосподарський технікум, факультет ПГС - промислове та цивільне будівництво, здобула спеціальність технік-будівельник. Одеський ІБІ факультет ПГС 4-курси,інженер будівельник.
2009 - Міністерство промполітики України Південна академія підвищення кваліфікації кадрів м. Миколаїв. Кваліфікація за курсом "Ефективне сучасне управління в галузі житлово-комунального господарства"- управитель.
Вміння та навики: досвідчений користувач ПК, (Ekcel, Word, Skype, Microsoft Office, Microsoft Рower poi, СлайдШоу PRO,Фотошоп,інтернету, програми 1С Бухгалтерія. Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер), української, російської та англійської мови зі словарем. Додаткова інформація: впевнена в собі, коммунікабельна, пунктуальна, відповідальна.

Похожие кандидаты

Управляющий домом, завхоз
Николаев, Днепр , еще 5 городов

Завідувач господарства
Умань, Удаленно

Завгосп, регіональний менеджер з продажу, закупівель
20000 грн, Днепр, Новомосковск, Удаленно

Управляющий, завхоз
35000 грн, Киев, Удаленно

Завгосп
10000 грн, Винница, Удаленно

Начальник АХО, завхоз
25000 грн, Днепр, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: