Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 сентября 2023 PRO

Олена

Менеджер з постачання, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання

с 01.2020 по 08.2023 (3 года 7 месяцев)
ТзОВ "Логос Еко", Луцьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль за наявністю товару та своєчасне замовлення в разі його необхідності.Аналіз обсягів продажу за певний період. Здійснення обміну та повернення товару постачальнику.Моніторинг цін на продукцію.Контроль зміни ціни, організація ціноутворення. Контроль за списанням товару, переоцінки, резервування під клієнта.Введення та контроль документообігу. Пошук та замовлення товару під спецзамовлення менеджерів. Контроль доставки товару. Введення переговорів з постачальниками щодо цін, об"ємів та умов поставок продукції. Планування та контроль за своєчасною оплатою за продукцію постачальникам. Переміщення товарів на Станції заміни мастил та на інші філії при потребі. Пошук транспорту для доставки товару від постачальників. Виконувала роботу логіста (за його відсутності): формування маршрутів, пошук транспорту, виписка докуменів.

Менеджер з постачання

с 08.2017 по 08.2018 (1 год)
ПП "БК"Інвестор", Луцьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

своєчасна обробка поданих заявок від виконробів, забезпечення доставки товару на об"єкти будівництва в повному обсязі. Пошук нових постачальників для співпраці.Пошук транспорту для доставки товару на об"єкти.Контроль за документообігом.Постійний моніторинг цін на ринку.Планування ефективної роботи у відділі.

Заступник начальника відділу по замовленням

с 08.2013 по 08.2017 (4 года)
Епіцентр, Луцьк (Роздрібна торгівля)

Визначення товарних залишків, контроль за наявністю стратегічно важливого товару та своєчасне замовлення в разі його необхідності.Створення та контроль за своєчасним погашенням замовлень.Аналіз обсягів продаж та прибутковості по кожній товарній групі. Аналіз торгової діяльності. Здійснення обміну та повернення товару постачальнику. Введення планової та поточної звітності.Підготовка інформації про об"єми продажів за певний період.Контроль зміни ціни. Контроль за списанням товару, переоцінки, резервування під клієнта.Формування звітів про доставку товару.Введення та контроль внутрішнього документообігу відділу.Надання кваліфікованої консультацій щодо товару його властивостей, функцій, призначення, ціни на товар. Робата з VIP-покупцями (роздрібні та гуртові продажі)

Образование

Луцький національний технічний університет

Факультет бізнесу, спеціальність менеджмент, Луцьк
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Цілеспрямована, енергійна, відповідальна, завжди досягаю поставлених цілей,наполеглива, амбіційна, дружелюбна

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: